Ha félted, akkor cserélj sűrűbben olajat!
Nekem volt, hogy 995Km-nél 3x cseréltem olajat. 25 óránként csere. (lehet, hogy túlzásba viszem, de nincs is semmi baj a motorral!)
1800 volt legutóbb a(ha jól emlékszem fél literes) q8 légszűrőolaj. 10-12 mártogatást simán kibír, de inkább többet
nekem a spray nem jött be attól nem leszek talptól-fülig ragacs
Sziasztok.
Tud valaki segíteni?
Nemrég vásároltam egy DRZ-t.Az van,hogy kattog valami.Majdnem úgy mintha szelephézag lenne,de lehet,hogy inkább a vezérlés?A vezérműlánc fesz. patron is szokott ilyen hangot adni ,ha van vele valami?
Üdv Krisz.
A légszűrőt mondtátok hogy ne WD40 el fújjam, ha motorolajban megmártogatom, és kifacsarom az úgy életképes? Meg ha a nyereg alatti levegőbeszívó gumira tettem 1 szivacsot hogy a légszűrőt ne keljen olyan sűrűn pucolni az úgy jó? Minden motorozás után pucoltam . Olajcsere mikor kell neki? Tavasszal lett utoljára cserelve.
Eladom mert smként használom, valószínű át sem építem crossra.. El kell, hogy férjen, sm-nél 160as van bent 5colos felnivel. 140es crossgumi vékony felnin tuti elfér.Nem hinném, hogy ezzel baj lenne.
Mik a méretek,a michelin 140-es?mert az nem tudom befér-e?!Neked sem fért be,vagy miért adod el ennyiért?Nekem S van nem tudom egyforma e a villa távolság.
Szia! Nekem van egy hátsó SOSEM használt és egy használt. A kettőt odadom 12+postáért. Helyileg hol laksz? Ennél jobb áron ilyen jót sehol nem kapsz.....
Nekem volt, hogy 995Km-nél 3x cseréltem olajat. 25 óránként csere. (lehet, hogy túlzásba viszem, de nincs is semmi baj a motorral!)
a sima olajtól mindenképp jobb
H&H ruha: 25,000Ft
nekem a spray nem jött be attól nem leszek talptól-fülig ragacs
Tud valaki segíteni?
Nemrég vásároltam egy DRZ-t.Az van,hogy kattog valami.Majdnem úgy mintha szelephézag lenne,de lehet,hogy inkább a vezérlés?A vezérműlánc fesz. patron is szokott ilyen hangot adni ,ha van vele valami?
Üdv Krisz.
Te krosszozol a motoroddal? azért takarítottad minden motorozás után?
És a párja is megvan az 90-95%-os MITAS C19 90/90 - 21"
Szinte új. (a fotó kicsit sötétre sikerült róla)
A hátsó ára 8000Ft-
Az első ára 7000Ft-
A kettő együtt 14000Ft-
Posta oké.
Érd.: kgdrzs@hotmail.com