Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most akarok cserélni Olajszűrőt is cseréljem?
Ha félted, akkor cserélj sűrűbben olajat!
Nekem volt, hogy 995Km-nél 3x cseréltem olajat. 25 óránként csere. (lehet, hogy túlzásba viszem, de nincs is semmi baj a motorral!)
itt vettem helyben a taraktoros boltban
a sima olajtól mindenképp jobb
Nekem is kattog valami a hengerfejnél, de haveromé jobban úgyhogy nagyon nem idegesítem magam, de ha lessz rá alkalmam azert megnézetem szerelővel
Melyik jobb a motornak? Melyik fogja meg jobban a port? Honnan rendelted?
DRZ SM lámpa + prizma: 2,000Ft
H&H ruha: 25,000Ft
1800 volt legutóbb a(ha jól emlékszem fél literes) q8 légszűrőolaj. 10-12 mártogatást simán kibír, de inkább többet
nekem a spray nem jött be attól nem leszek talptól-fülig ragacs
Sziasztok.
Tud valaki segíteni?
Nemrég vásároltam egy DRZ-t.Az van,hogy kattog valami.Majdnem úgy mintha szelephézag lenne,de lehet,hogy inkább a vezérlés?A vezérműlánc fesz. patron is szokott ilyen hangot adni ,ha van vele valami?
Üdv Krisz.
Nem krosszozok csak "féltem" mert drága volt Veszek majd csak amég nem jön meg addig gondoltam
Miért nem veszel levegőszűrő sprayt? 3000 Ft-ért vettem több éve és még mindig félig van. Az olajcsere periódus 1 év vagy 6000 km.

Te krosszozol a motoroddal? azért takarítottad minden motorozás után?
A légszűrőt mondtátok hogy ne WD40 el fújjam, ha motorolajban megmártogatom, és kifacsarom az úgy életképes? Meg ha a nyereg alatti levegőbeszívó gumira tettem 1 szivacsot hogy a légszűrőt ne keljen olyan sűrűn pucolni az úgy jó? Minden motorozás után pucoltam . Olajcsere mikor kell neki? Tavasszal lett utoljára cserelve.
Meg kérdeztem egy cimbit azt mondja befér,akkor küld a kettőt,köszi!
Nem túl korrekt..de küld el,csak jó lesz!
Vissza nem veszem. Akkor eladod másnak bőven haszonnal. Nézd meg a képen a 110es mellette van. Mekkora különbséget látsz? Kb semmit se.......
Ha nem fér el vissza küldöm,így oké?! akkó' jöhet: Kapocs Zoltán,6320 Solt,Kecskeméti út.11 (11+posta)
Eladom mert smként használom, valószínű át sem építem crossra.. El kell, hogy férjen, sm-nél 160as van bent 5colos felnivel. 140es crossgumi vékony felnin tuti elfér.Nem hinném, hogy ezzel baj lenne.
Mik a méretek,a michelin 140-es?mert az nem tudom befér-e?!Neked sem fért be,vagy miért adod el ennyiért?Nekem S van nem tudom egyforma e a villa távolság.
Legyen 11+posta és mindenki jól jár. Alatta nem tudom odaadni.
Vagy 7e-ér az új...igazából csak 1 kéne...
10+posta jó,akkor benne vagyok...Bács Megye,Solt
0630/hetvenharminc 26négy
Szia! Nekem van egy hátsó SOSEM használt és egy használt. A kettőt odadom 12+postáért. Helyileg hol laksz? Ennél jobb áron ilyen jót sehol nem kapsz.....
Nekem van egy kb 85%-os, de lehet inkább 90% os MITAS C16 110/100 - 18"

És a párja is megvan az 90-95%-os MITAS C19 90/90 - 21"
Szinte új. (a fotó kicsit sötétre sikerült róla)

A hátsó ára 8000Ft-
Az első ára 7000Ft-
A kettő együtt 14000Ft-

Posta oké.

Érd.: kgdrzs@hotmail.com
Holnap küldöm.