Én a szerszámosnál rögzítettem,és plusszban elöl 2 másikkal is ferdén lefelé.Nem megyek sokat,de nekem eddig minden belefért.Viszont tudom hogy gödrökben rezonál....De majd jól kipárnázod a fotómasinériád .
Én még nem tettem bele a HS-10-emet...
De bukót,kaját,A4-nyomtatványt,teát,csokit igen .Hasznos dolog.
dr350-re: 14es első lánckerék, 38as hátsó. jó állapotúak!
45ös hátsó, kopott. ragasztott első fékbetét, nem használt.
ha valakit érdekel valami írjon emailt.
Hali!
Nekem kb olyan minőségű doboz lett feltéve, tartó nélkül, közvetlenül a sárvédőre téve!
Ha közbe-közbe elmegy az ember túrázni, simán jó, felesleges drágább...persze ha már többször mennél hosszabb túrákra (több országon át, stb), nem árt egy jobb minőség....
A motoromra tennék csomagtartót és dobozt. Van-e tapasztalata valakinek arról, hogy az olcsó dobozok mint pl a Lofty,hogy bírják a remegést .A nagyobb, 50 liter körüli dobozok mennyire befolyásolják a menetstabilitást. Én a dobozba fotósfelszerelést pakolnék, meg ami egy kiránduláshoz kell.
lorika itt van még egy videó szerelésről, a végén elmondják hogy mivel mit kel álltani, igaz ez yz telo de ugyan úgy kel álltani http://indavideo.hu/video/Hats... ajánlom a tömbieknek is van több videó is fent szétszedés összerakás STB csemegézzetek
drágák a betűk?
vagy mi
Én még nem tettem bele a HS-10-emet...
De bukót,kaját,A4-nyomtatványt,teát,csokit igen .Hasznos dolog.
45ös hátsó, kopott. ragasztott első fékbetét, nem használt.
ha valakit érdekel valami írjon emailt.
A menetstabilitást nem éreztem hogy befolyásolta volna, bár ez csak 28 literes. Egy sisak elfér benne kényelmesen.
Mekkora volt a dobozod?
Nekem kb olyan minőségű doboz lett feltéve, tartó nélkül, közvetlenül a sárvédőre téve!
Ha közbe-közbe elmegy az ember túrázni, simán jó, felesleges drágább...persze ha már többször mennél hosszabb túrákra (több országon át, stb), nem árt egy jobb minőség....
Nekem ezek vannak eladóban.
Mit ér meg Neked?
tescoasvanyviz kukac freemail.hu