nagyon szép állapotban van, kár h. az enyémet már megölték egyzser, de most 1,5 éve lettt felújítva és azóta 1 fél deci olajat nem eszik és megy mint disznó a 440es hengerrel, nyárra tervezek egy átnézetést h. a csapágyak hogy állnak.
Á már nem, nincs kivel. aszfaltozó lettem. európa túra, meg ilyesmi. persze kizárólag a téelzével. most nyáron lepattanunk kicsit görögbe, megnézzük mi a pálya.
Sziasztok! Csizma vásárlás előtt álok és méretbeli kérdésem lenne. Nekem 41-es a lábam talphosszban 26cm. Melyik az a minimum és maximum méretű csizma amit még kényelmesen hordhatok? Azért kérdezem mert találtam egy Fox tracker csizmát aminek a számozása US11 42-43 as lábra 26-28cm lábhosszra ajánlják szerintetek az még elviselhető?
Naptárt megtaláltad?
üdv.
Keresek drz 400 e-re gyári dobot,esetleg ha tud Valaki szóljon.
Köszi
Érdekel a végdob a drz s re. Küldj fotót és a cimet!
faktori@citromail.hu
Nekem van egy eladó S-es dobom. Ami nincs szétbarmolva, meg még szép is! Kerek 10917Ft-ot kérek érte! Ha érdekel holnap lefotózom.
Üdv.
Á már nem, nincs kivel. aszfaltozó lettem. európa túra, meg ilyesmi. persze kizárólag a téelzével. most nyáron lepattanunk kicsit görögbe, megnézzük mi a pálya.
Pofáztam, hogy Trobeet kell keresni, még a számát is megadtam msn-en. eeeee
Amúgy itt a fekete SM-eseket nem látják szívesen.