Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm a segitséget megpróbálom de én is olvastam valami elöfeszitésről de nem akarok össze vissza álitgatni mindent láttam a gáztartályon van egy csavar S és H ha jóltudom de nem tudom hogy mit és hogyan kell állitani ha valaki segitene az nagyonszépen megkoszonném.
Ez a megoldás!
nem tudom nekem anno a dt volt ilyen én megfeszítettem a rugót kitekered a kontra anyát és a másikak feszíted , nekem bevált elvileg lehet valami húzó nyomó fokozatot álltani rajt csak én így ezt nem vágom mert a dt-n nem volt de ha rosszul írtam a többiek segítenek
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. A motromnak a központi rugója nagyon gyenge amikor ráülök lemegy nagyon.Van az a kis gáz tartály azt fel lehet tölteni gázzal s akkor keménzebb lessz a rugó?
Háló! Érdeklődni szeretnék, hogy van-e olyan közületek, aki Akorl. jogsival DRZ-t vezet? Csak mert ősszel lehet szeretnék venni egy ilyen moccost, de félek h 25kW helyett 29 k W az elég problémás..
Van valakinek hűtőre ventilátora?
Helló! Engem érdekelne a szimering. Az lenne a kérdésem, hogy gyári-e? Ha el tudod küldeni emailben a telefonszámod azt megköszönném,és aztán felhívlak. Köszi. tomi8111@citromail.hu
Írtam neked mail-t
Szia! Igen megvannak.06 70 7716207
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
na
gy.david@kalocsakom.hu
Kár!
Pedig az a kabát nagyon tutin néz ki.
grat hozzá! szép motor
Szevasztok, a DR-z m eladtam, hiányzik is nagyon, de nem bírtam motor nélkül és a márkától sem szabadultam immáron a 3. suzukit tudhatom tulajdonomban egy SV 1000 személyében, mindenkinek pacsi, további jó endurozást és supermotozást kívánok !
Nekem van.
Dobj 1 e.mailt a nagy.david@kalocsakom.hu ra.
üdv.
Hali!Érdeklődnék hogy valaki nem e tudna esetleg DRZ E-s fejidomot eladót?köszi hali
Sziasztok!

Van pár eladó cuccom:

1. Nolan X-lite X701 versenybukó párszor használt új állapotú XL-es eladó vagy L-esre csere 50.000 ft.
2. DRZ 400 gyári Excel SM szett karcmentes tárcsákkal lánckerékkel jó gumikkal 170.000 ft
3. DRZ 400 gyári kipufogó szép állapotban nincs agyonverve 15.000 ft
4. 4 db GM Opel 13” lemezfelni 6db gumival (4mm borda) az egész 15.000 ft
5. 150es Freestyle Snowboard alpine kötéssel 44es cipővel együtt 15.000 ft

Postázom is a cuccokat!

Üdv: Edem
Hali!

Írtam levelet mailedre gportalosra!

Edem
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy fcr karbiról szedte-e már le valaki a coast enrichener (keverék dúsító) kütyüt, és ha igen, mit kellett még csinálni hozzá a karbin?
szia!
Ha megvannak még a szimmereingek, érdekelnének!
Üdv: Bence (rottarbence(kukac)gmail(pont)com
ÁÁ köszi!
Nem eladó egyik sem
Hi!

Valaki megtudná mondani hol lehet kapni olyan hővédő fóliaizét, ami a kipufogót takaró idom belső felén van?

Köszi.
Hali!

Te ezeket árulod, vagy csak feltetted, hogy lássuk milyen csecsebecséid vannak?
Nagyon nagy T!Köszönjük!