Jó lenne tudni az igényeidet.De egyébként nem igazán tudok.
A supermoto fórumon vannak minőségi és drága cuccok,ha meg olyannal is beéred mint az enyém,mingyá szétnézek.
Leírás: IDŐHIÁNY miatt eladó, szeretett motorom! 2005 12. havi de már 2006os modell, sok extrával( blokkvédő, magasított erősített kormány, hűtővédő, kartervédő láncvédő! 1000km-enként olajcsere, városban használtam, és kisebb túrákra a környéken! az ár enduro szettel értendő! 1,080,000 vagy 650+hitelátvállalásal eladó! a supermoto szett az plusz 170.000ft(kerekek, sárvédő, lánc lánckerék, átalakítók, 70%os gumi) felkell rakni és menni vele! A képek magukért beszélnek!
Ezt irta a srác és én naiv azt hittem külön is eladó!és nem!pedig az ember azt gondolná
Sárvédő, bal oldali idom, fejidom is kuka, de a gyári fejidom nekem akkoris tetszik , többit még nem kerestem, apránként tudom csak megvenni hozzá ezeket. Most fejidom a soros.
hány colos? hanyas évjáratú CBR-be volt?
mert apámnak 600as cbr je van amin 180as gumi van, előbb megnézem azbe megy e a crm be ha igen akkor lehet érdekel
http://www.hasznaltauto.hu/2234234_suzuki_drz_2005
nem kell profi,azért ne hulljon ki alólam
akár dt cserére is!
A supermoto fórumon vannak minőségi és drága cuccok,ha meg olyannal is beéred mint az enyém,mingyá szétnézek.
Ezt irta a srác és én naiv azt hittem külön is eladó!és nem!pedig az ember azt gondolná
Csütörtök-péntek-szombat dolgozok, vasárnap Visonta DR-Z nézés. Utána meg úgy néz ki egész héten dolgozok.....................
Nem tom, mikor tudunk összehozni egy talit.
akár dt cserére is!
Akkor neked a gyári első sárvédő is tetszik?A két első dolog amit ledobtam volna róla,ha azzal veszem
Volt e vele valami problémája?
Kellett e benne valamit cserélnie?
mert apámnak 600as cbr je van amin 180as gumi van, előbb megnézem azbe megy e a crm be ha igen akkor lehet érdekel
. Nekem van fej idomom. egy ufó márkáju