Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

Balra kell dönteni, vársz egy kicsit, pár gázfröccs, indul.
Ha leáll, megcsinálod mégegyszer.

Attila
indítás előtt 2-3 gázfröccs E verziónál működik mert gyorsítós S-SM hiába rángatjátok mert nincs benne gyorsító fúvóka
régebben írta itt valaki hogy indítás előtt eldönti hogy folyón a karburátorból a benzin és utána könnyeben indul
Sziasztok!

Kisebb állás után ti hogy szoktátok indítani DRZ-E-tek? lerakom, másnap szivató ki, gombnyomásra rötttyenik.

de 4-5 nap után csak nyöszörög egy darabig, mire elindul.

Az SM- verziónál anno próbáltam az indítás előtti gázfröccsöket, de csak rosszabb volt a helyzet. E-nél ezzel kell játszani?

Előre is köszi!
Edem
ejha kemény vagy ám
Csak itt senki nem kíváncsi a fikázásodra, arctalan takony kis pöcs...
Sziasztok tudom nem ide valo a kérdésem de itt vanak a leg hozzáértöbek lenne egy kérdésem ki tud arrol valamit hogy a huqswarnának van e egy jelegzetes szelep hangja ? nagyon sos ben kéne válasz elör is nagyon köszönöm
Te voltál az IZSÁKI motoros találkozón
Hello!

Ha szabad hozzászólni az olaj témához én MINERVA 10W-40 használok /DRZ/ és szerintem kielégítő oil.... probáljátok ki!
Olajat tegyél bele EMBER ne ilyen löttyöt mint M.....x
de látom te ismered a többi selejtet is nem is járok ilyen helyekre TESCO
Hello! Szép a moci, okos a gazdája
Amit leírtál így van....a "paci" meghálálja a tőrődést!
Hallottam az őszi babodi piknikről, szalonna sütés, sörpad, huuu, jó lehetett. Na mind 1, majd tavasszal biztos összefutunk az erdő mélyén.
Selejt? Te miről beszélsz ember?
Az 520 EXC-m 10,000 km-t futott MOTOREX-szel, és egy cseppet nem fogyasztott belőle. A KTM szerviz szerint még 10,000-et ment volna a blokk, olyan állapotban volt.
A selejt a Tescoban kapható 600 Ft-os kannás olaj, na az selejt.
Szigorúan MOTOREX lesz.
A KTM-ben az volt 4 évig, egy cseppet nem evett belőle. Bízom benne, hogy a DRZ is szeretni fogja.
Sok tényező okozhatja az olaj fogyasztást!
Nem az olaj miatt sül be, hanem a hiánya miatt, ha nem figyel rá elég rendszeresen a tulaj.
Vannak vékonyabb és vastagabb olajok.
Minimális olajfogyasztás TERMÉSZETES.
Ha melegítés nélkül téped a szarvát, idővel el fogja kajálni az olajad. Ha már valamilyen oknál fogva kopott a henger, vagy gyűrűhorony, vagy szar a szelepszár szimering, akkor a vékony olajat hamarabb elkajálja, mint a vastagabbat.
Nem szabad elsajnálni a géptől a minőséget és az odafigyelést! Meghálálja!
Az, hogy ilyen besülés előfordul kizárólag a gazda hibája!
Nem az olajé! Ez van!
MOTOREX selejt minőség
MOTUL vagy REPSOL
Nekem is eszi a Motult a kisDR, bár lehet hogy a kislánckeréknél is fogy belőle valamennyi, mert gyanúsan szutykos az a környék...
Szerintem is jó a MOTOREX, eddig még rossz tapasztalat nem volt vele, már több éve ezt használjuk!
A motult, castrolt eszi + beáll 35eKm után, ahogy pár hsz-el visszább olvasom a tapasztalatokat. Motorexről nem hallottam ilyet...
Ja meg eddig 3db Ktm-em volt egyiknek se volt tőle semmi baja, nekem bevált, ajánlom azoknak akiknek eszi a motorja az olajat próbálja ki,hátha jó lesz!
Nem kapok jutalékot a Motorextől (már) nem azért ajánlottam!
DRZ-be MOTUL való
MOTOREX az KTM olaj
Nekem is Motorex cross power 10w60 van benne 4000km alatt semennyi nem fogyott!
És mi az lehet tudni vagy látni
kilyukad az oldalam
Kiégtem.

Illetve kinéztem. Mégpedig egy olyan vasat amin minden meg van:
Akrapovic rendszer, kézvédö, sőt még hátsó sárvédő is.....
Ez a paripa a barátomé, amit kipróbáltam az egyik hétvégén.
Azóta is a garázsomban van. Még alkudozunk.
Suzuki dr 600 bontott alkatrészek eladók!
Nagyon jó állapotú alkatrészek, nagyon jó, alkuképes árakon!
Hívj bátran, bármilyen kérdésed van, árban biztos megegyezünk!

Info:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Kellemes
délutánt mindenkinek!
http://www.sportmotor.hu/motor...

Elkészültek DR-z -s képeim, csemegézzetek bátran :)

mindent eladsz? már nem akarsz motorozni