Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

főtengelycsapágyat nehéz találni, mert 1mm-el keskenyebb, mint a szabványméret. én Nachi márkájút találtam. vagy gyári, de az is ugyanaz dupla áron
Koyo japó
Ha megpillantod a "minőségi" csapágyakat, van amit Braziliában, Németországban, Olaszországban meg mittudomén hol gyártanak függetlenül, hogy SKF, FAG vagy legyen bármilyen típus... Csinálják ezeket mindenhol. Lehet Portugál az SKF és az FAG is... Mikor a boltban a kezedbe adják akkor max kérdezd meg hol gyártották. De elméletileg -mivel van egy anyagnorma- egyazon minőségűnek kel/lene/ lenniük. Csapágyboltban dolgoztam... De azért nem hátrány, ha svéd, de legalább német a portéka.
Skf-nél jobbat ne keress,mert nincs szerintem.
Hosszú story. Nem OFF-olom a fórumot, majd elmesélem
na hogy hogy ? sikerült kialkudni
Sziasztok!
Nekem egy 2002-es 400as S-em van. Valaki tudna mondani csapágy méreteket a blokkhoz mert lassan felújításra vár a kicsike és szeretném előre megvenni a cuccokat. És valakinek lenne tapasztalata azon a téren hogyha mondjuk C3-as SKF-et veszek azok megfelelnek vagy kell inkább a prox.
Köszi!
Meg... s a nevemre veszem három gyermekes anyuka leszek Lucky kutyi + Suzuki DR + VW Golf
meg van a Golf még ?
Nekem pedig olyan kellene, amiben benne van a patkányod.
A táblának mindig igaza van! (ezért közlekedem 2 vagy 4 keréken)
sehogy...
Drz hajtokar eladó valakinek?
Helló.

Van 2db abroncsom eladó sorban. Gyári DRZ Excel abroncs. Hozzá tartozó küllőkel.
Egyikbe sincs tojás se patkányom! Ár megegyezés szerint!
vagy esetleg ha felcsavarozok egy lábtartót a drz E-mre(1 személyes forgalmi) észreveszi a rendőr?
Sziasztok!

Szerintetek, hogy tudok egy egy személyre vizsgáztatott DRZ E -t 2 személyre levizsgáztatni?

és persze mennyibe kerül ez pénzben?

Előre is köszönöm a válaszokat :)
Meg, ha mosod a gépet, akkor sem árt...
Azért,hogy a levegőben lévő pára ne menjen be a nyitott kipufogóba,és a nyitott szelepeken keresztül a hengerbe.
Helló.

Azt szeretném kérdezni, hogy miért dugják be sokan a kipufogó cső végét?
sziasztok.szerintetek eszt rá lehet teni az S drz re?http://www.kepesmotor.hu/motor...
ugye ti se örülnétek ha egy autós összetörné a parkoló motoroitokat.
http://youtu.be/nbdJxFjRe6E kocsis[/L]
Szia Egnius!

A megadott számon (30/872-58-29) nem tudlak elérni. Van hűtővíz kiegyenlítő tartályod?

köszi
L.
Akkor kell tisztítani,amikor bekoszolódik,ha 30 perc alatt (pl:egy verseny) lesz koszos,akkor 30 percenként kell tisztítani!
Ha utcán használja az ember, akkor lehet csak 5000Km-enként lesz koszos,de addigra kiszárad a szűrő és nem szűr!
Én ebay árakat néztem mielőtt vettem és a legolocsóbb volt ennyi! Nagyon jó áron adod!