Ha megpillantod a "minőségi" csapágyakat, van amit Braziliában, Németországban, Olaszországban meg mittudomén hol gyártanak függetlenül, hogy SKF, FAG vagy legyen bármilyen típus... Csinálják ezeket mindenhol. Lehet Portugál az SKF és az FAG is... Mikor a boltban a kezedbe adják akkor max kérdezd meg hol gyártották. De elméletileg -mivel van egy anyagnorma- egyazon minőségűnek kel/lene/ lenniük. Csapágyboltban dolgoztam... De azért nem hátrány, ha svéd, de legalább német a portéka.
Sziasztok!
Nekem egy 2002-es 400as S-em van. Valaki tudna mondani csapágy méreteket a blokkhoz mert lassan felújításra vár a kicsike és szeretném előre megvenni a cuccokat. És valakinek lenne tapasztalata azon a téren hogyha mondjuk C3-as SKF-et veszek azok megfelelnek vagy kell inkább a prox.
Köszi!
Akkor kell tisztítani,amikor bekoszolódik,ha 30 perc alatt (pl:egy verseny) lesz koszos,akkor 30 percenként kell tisztítani!
Ha utcán használja az ember, akkor lehet csak 5000Km-enként lesz koszos,de addigra kiszárad a szűrő és nem szűr!
Nekem egy 2002-es 400as S-em van. Valaki tudna mondani csapágy méreteket a blokkhoz mert lassan felújításra vár a kicsike és szeretném előre megvenni a cuccokat. És valakinek lenne tapasztalata azon a téren hogyha mondjuk C3-as SKF-et veszek azok megfelelnek vagy kell inkább a prox.
Köszi!
Van 2db abroncsom eladó sorban. Gyári DRZ Excel abroncs. Hozzá tartozó küllőkel.
Egyikbe sincs tojás se patkányom! Ár megegyezés szerint!
Szerintetek, hogy tudok egy egy személyre vizsgáztatott DRZ E -t 2 személyre levizsgáztatni?
és persze mennyibe kerül ez pénzben?
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Azt szeretném kérdezni, hogy miért dugják be sokan a kipufogó cső végét?
http://youtu.be/nbdJxFjRe6E kocsis[/L]
A megadott számon (30/872-58-29) nem tudlak elérni. Van hűtővíz kiegyenlítő tartályod?
köszi
L.
Ha utcán használja az ember, akkor lehet csak 5000Km-enként lesz koszos,de addigra kiszárad a szűrő és nem szűr!