szia szombaton gyertek át légyszi meg nézni karcolni a pályát aztán megyek veletek minden hova
Bárányal beszéltem nem zárkozot le töle
szerintem fog tetszen nektek is jó kis kör verseny lehet rajta nyomni
Hali!
Nekem is Lazer-m van, teljesen megvagyok vele elégedve, Angliából rendeltem, kb 20-25000Ft volt, a Fox V3 árából kijön 2db is.
Itt az oldal: http://www.dkmotorcycles.com/?...
Hasonló hibám volt nekem is én valami gumiszerű anyagból csináltam anno, (ez még yamahán volt) , egy próbát csinálj azért, azzal az anyaggal ha ez a baj, nehogy benzinre keményedjed, vagy ne adj isten szétmálik (megeszi)...
csapot szed szét mindenkép ne csak fujkál
nekem a gumi ment szét és az dugitota el teljesen
egy bör szilybol csináltam meg a formát és tökéletesen müködik
Sziasztok!
Kis segítség kéne. DRZ-m azt játssza két napja, hogy a benzincsap ON állásában nem pörög fel (elfogy a benzin a karbiból). PRI és RES állásban rendben. Ma megfújtam sűrített levegővel a csapot visszafele, és simán bugyborékolt a tankban a benzin...
Ja! A RES is vákuumos, mert csak a PRI állásban folyik a benzin.
Tehát a membrán és a vákuum szerintem rendben van. (RES állásban megy.)
Viszont szerintem dugulás sem lehet, mert (azt gondolom) PRI állásban ugyan onnan folyik az üzemanyag ahonnan ON állásból...
Köszönöm szépen!
A szerelőm is mondta, hogy ha kiakarom cserélni akkor az nem kis meló mert a gázt is le kell engedni, szét kell szedni teljesen majd feltölteni gázzal... úgyhogy inkább hadjuk.
De amit mondasz az jó ötletnek tűnik.
Köszi még1*!
ott van nem messze de a késöbb jössz akkor is ki ugrok oda hogy be vezeselek
Bárányal beszéltem nem zárkozot le töle
szerintem fog tetszen nektek is jó kis kör verseny lehet rajta nyomni
Hétvégére valami tervezet?
Motorozás lesz?
Nekem is Lazer-m van, teljesen megvagyok vele elégedve, Angliából rendeltem, kb 20-25000Ft volt, a Fox V3 árából kijön 2db is.
Itt az oldal: http://www.dkmotorcycles.com/?...
Dobj légyszi egy mailt, hogy mennyiért tudnál nekem két pár deknivédőt küldeni. csapvilat@fibermail.hu
Köszi!
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Ez a One Rockstars sisak a jobb vagy egy Fox V3 Blitz?
Holnap mennék venni valamelyiket..
06-30-872-5829
nekem a gumi ment szét és az dugitota el teljesen
egy bör szilybol csináltam meg a formát és tökéletesen müködik
Kis segítség kéne. DRZ-m azt játssza két napja, hogy a benzincsap ON állásában nem pörög fel (elfogy a benzin a karbiból). PRI és RES állásban rendben. Ma megfújtam sűrített levegővel a csapot visszafele, és simán bugyborékolt a tankban a benzin...
Ja! A RES is vákuumos, mert csak a PRI állásban folyik a benzin.
Tehát a membrán és a vákuum szerintem rendben van. (RES állásban megy.)
Viszont szerintem dugulás sem lehet, mert (azt gondolom) PRI állásban ugyan onnan folyik az üzemanyag ahonnan ON állásból...
Ötlet?
A szerelőm is mondta, hogy ha kiakarom cserélni akkor az nem kis meló mert a gázt is le kell engedni, szét kell szedni teljesen majd feltölteni gázzal... úgyhogy inkább hadjuk.
De amit mondasz az jó ötletnek tűnik.
Köszi még1*!
Gyere, én folyamatosan járom a környéket, és még nem üldöztek:).