ell vitem meretni mocit, hogy mert nem tolt vissza akksiba,erre mit kapok hat igen lehet fessszabalyzo de lehet mas is de lehet akksi a szar,na most van olyan aki meg is tudna alapitani melyik a szar?lehet szo nem erdekel az kellene mit csereljek ki hogy jo legyen !letezik olyan ember aki meg talalja ?
Huhhh alig értem haza. Nem szólt a mocika, hogy üres a pocója... tartalékon még éppen elgurult a házig
Még jó, hogy sok táskám van és a pénz pont abban maradt, ami nem volt nálam, így még tankolni sem tudtam
roekjózsit pont ezért baszogatta a rendőr mikor együtt motoroztunk, kifogásolta rendszámtábla szöget, addig nem engedte el amig közel függőbe nem tette...
Sokat filozofáltam milyent vegyek, de rájöttem, mese a holdon, hogy létezik olyan gumi ami terepen meg közúton is tökéletes, max rá lehet fogni hogy fog. Ha nem akarsz közúton kamion alatt kikötni egy kanyar után akkor tiszta utcait kell venni, és terepre ha nem akarsz esni kelni egyvégbe akkor cross gumi kell. Így hát Bridgeston Sport-túra gumikat vettem 100% utcai BT-45 típus
Tehát a gumik Cegléden egy gumiszerelőnél vannak. én szóltam hogy két hétig tarolja, aztán valaki majd érte megy. A telefonszáma 0620 941-63-19 . Az én számom meg 0620 264-24-30, hívj fel mikor akarsz értük menni , én meg azelőtt leszólok a szerelőnek, hogy értük mész.
DRZ 400 SM fordított teleszkóp kompletten eladó!
Ár.:120e ft.
Csere érdekel DRZ kerék.
06-20-66-53-043
Még jó, hogy sok táskám van és a pénz pont abban maradt, ami nem volt nálam, így még tankolni sem tudtam
----------
- DRZ indexek : 3 sértetlen + 1 meg van repedve (1500FT/db, a repedt ingyéé van)
- DRZ komplett hátsó lámpa, sárvédő nélkül ( 2000 FT)