Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a bokorugrás alatt egy kis light-os terepezést értesz, az baromi jó ötlet
Nekem mindegy az indulás, gondolom te is szombaton mennél, hogy ne kelljen egy nap 600 km-t elmotorozni (nem mintha én nem szeretnék, de egy ilyen üléssel ez már kissé túlzás lenne )
Úgyhogy szerintem legyen 6 óra, hogy kényelmes tempóban érkezzünk 8 után
Ha "bokorugrunk" akkor kikerülhetjük BP-t kicsit hosszabb, de ez még úgyis eldől, amúgy te mikor szeretnél indulni?
Ok.
lehet h. akad a bovdened? én arra tippelek igy elsőre
Ez így van, már gyűjtöm is a lóvét szorgos munkával, hogy ott lehessek
Sziasztok!

Valaki tapasztalta már azt, hogy az alapjárat megálláskor lassan áll vissza? Sokszor beletelik 1 perc is, amig újra halkul a motor. Tesztelgettem, és ha megállok, kirakom üresbe, és húzok neki egy kövéret, akkor hamarabb visszaáll alapjáratra. egyébként pedig egy ideig olyan hangja van, mintha szivató lenne rajta.
A motorod nem fog leállni, ha egy-két száz kilométerrel többet megy a szerviz előtt
Én is szeretem betartani, de lássuk be, hogy ez DRZ, tehát levegővel megy és mindent bír...
Akrapovicman, Zander,
Mondtam, hogy szombat éjjel tudok sátras szállást adni, ha gondoljátok. Késő este gyertek, ha jöttök, mert családi banzáj lesz, de 8 után már tiszta a terep.
Tehát nem gond, ha lejöttök szo. este.
üdv!
remélem ez a baja... köszi a tanácsot

aztán veszel másik motort?
szerintem folytassuk a csevegést a Debrecen topicban... ne szemeteljük tele a DRZ-st
Igen, hasonlóan ahogy írtad. 25-30km/h-nál kezdte és 50 fölött kicsivel abbahagyta.
Helló,
Nagyjából az ütemterv úgy nézne ki, hogy 8 körül indulunk Esztergomból, a Mária Valéria hídtól. Számításaim szerint normális túratempóval 12-1 körül fenn kell lennünk már a hágón a faházban, vagy ha ott nincs hely, akkor valamelyik szomszédos kocsmában. Visszaindulás egy normális ebéd + sör kombinációt követően, tehát terveim szerint kb. 3 körül, ami azt jelenti, hogy estére mindenki otthon lesz. Ez amolyan megyünk-jövünk túra, nem sokat vacakolunk, amit érdemes megnézni, azt megnézzük, de egyébként haladunk és nem pöcsölünk. Mindenki dolgozik hétfőn, tehát nem akarok én sem éjfélkor hazaérni.
Fontos, hogy a dátum júl. 25., vasárnap! Nem 24!
Csatlakozott hozzánk egy cimborám, ugyan BMW F 650 GS-e van, de mondtam, hogy ne fogja vissza magát, max. megvár minket valahol. Azt mondta, hogy semmi para, jön velünk szépen 100-as tempóban.
Na ennyi, és gyertek minél többen!
Üdv!
szkrácsi! és neked is alacsony sebességen jelentkezett csak ez a problem?
holnap kilazitom és meglássuk mi lesz.... gondolkodtam amúgy ezen h. ez is lehet... csak macerás mert le kell venni a kormányt
Csövi
Nekem is ugyanilyen para volt a zx6r-el és az volt a baja, hogy erősre volt húzva az anya a kormánycsapágynál. Kicsit lazítottunk rajta és egyből jó lett. Be voltam szarva, hogy a bukáskor elment a váz vagy ilyesmi, de szerencsére nem.
a tengely jó, és a csapágy is, mivel most vettem bele.... ezzel is ugyanúgy beszitál mint előtte...

nyugodtan betolhatod a motort, bár mi csak 2en tudtuk az enyémet mikor aksi baja volt....
ott a gond
akkor hokedlin ülve flekszel a kezedbe szépen ki kell szörni a hibát
forgatod lassan ahol elakad meg jegyzed és igazitasz rajt
és is igy tetem és utána jó lesz
lehet hogy hülyeség,de én is megszívtam,nemvettem észre hogy lóg a csapágy,és szétnyalta a tengelyt is.

DRZ akku lemerült-sajnos nem az enyém- és aztszeretném megkérdezni tőletek,hogy belehet-e húzni?
Helló!

Tudok adni, 10e.
nem lötyög, jól meg van húzva, csapágyakat ma raktam be... lehet h. félre állnak a szárak, attól beszitálhat alacsony sebességnél? mert 50től nem csinálja, és 140nél se....
csak idegesít h. nem lehet vele lassan menni mert egyenesen tartom a kormányt és kacsázik az eleje...
Nem lötyög az első kerék? Nekem is csinálja ezt, hálisten csak 140 felett (ugyebár nagy hűtő, kézvédő és a hosszú villa miatt )
Amúgy sajnos tippem sincs, de a bakra feltevés jó ötlet
Hali
Ötlet támogatva Útvonal mi legyen? Hatoson Dunaújváros - Érd - Pilisvörösvár - Dorog - Esztergom? Ehhez viszont lehet, hogy be kell menni a fővárosba, de inkább oda, mint az autópályára De mehetünk az M6-oson is
hát bele bele súrol, de az előzővel is ilyen hangja volt és az a szép h. gyári tárcsát tettem rá...
ha fékbekap akkor hangot ad nekem is csinálta
bakra vele és forgatni kézzel lassan gyorsan hogy ugy mit mutat
csavarok helyükön, hangot nem ad... lehet szorosra húztam a kormányt? vagy esetleg az új féktárcsába kaphat bele a fék alacsony sebességen? én ezekre gondoltam még, de nem tudom