Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyira azért nem vagyok kemény.
Akkor itt az idő, hogy kipróbáld 500 Km fölött is:)
Nekem 220 km volt a csúcs, de az már nagyon necces volt. Viszont nem a hátsóm volt a leggyengébb láncszem, hanem a jobb kezem zsibbadt csúnyán. Le is cseréltem a markolatot progripre, ami sokkal kényelmesebb, de nem hiszem, hogy sokat számít hosszú úton. Bár még nem próbáltam.
Na ...lassan összegyűlünk! Nem kell félni attól, hogy kényelmetlen a DR-Z (pedig az!:) )Néha fel kell állni, fölég községekbe ahol be kell tartani a sebességet és el lehet 100 Km is menni vele egy huzamba.
Ha ettől parázunk, akkor mi lesz velem jövőhétvégén? Budapest-Székelyföld Csak oda 740 Km:)..Nem is kérdem ki jön még mert szerintem , csak én vagyok ennyire örült
vasárnap 10:00-tól mi is ott leszünk motorral megnézzük a srácokat
mikor lessz veszprémben az extrem enduro a tesco parkolóban? előre is kössz
múlthéten mentem fel drz-vel pestre, 140km 1 seggel, aztán még ezen kívűl 1x áltam meg 250 km alatt... (összesen 2x)
Igen, azért próbálom szétszedni a távot kb. 6 x 55 km-re (de mindenképp 6 részre), mert a DRZ túrázni Q kényelmetlen, de kb. 50 km kibírható rajta egyben, utána 15-20 perc pihi, mozgás, fenékpihentetés.
A tett halála a gondolat, tehát gyere!
Igen, 1 napos lesz.
köszi,akkor megtláltam az elöbbi kérdésemre a választ
levegő/vagy keverék csavaron állíts!
Akkor 1 napos lesz a túra?
Még gondolkodom ,mert én eddig csak 130Km-t mentem egyszerre.
És nem volt egy leány álom,igaz még nem szoktam meg a dr-z t mert csak 1000km-t mentem vele eddig!
95-ig nincs különbéség, onnantól kezdve már van
köszii
..:: MÉG OLCSÓBB LETT ::....:: SOK EXTRÁVAL ::....:: AKÁR HITELÁTVÁLLALÁSSAL ::..
..:: ITT MEGNÉZHETED ::..
hali! első agy dr600,felni Akront 2.75ös,hátsó agy cr 125,felni egy husabergből,behr 4.25ös.Tárcsák gyáriak,küllők a kapható legvastagabb kisipari krómozott küllők.Gumi elöl 120,hátul 150.
Sziasztok!

Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a 97-es és a régebbi pl.:93-as DR 250 között motorikusan van külömbség?
Alkatrész szempontjából.

Előre is köszönöm.

Üdv.: tibeee
Kakukk,
Gyere. Pont.
Azt gondolom nem kell ecsetelnem, hogy DRZ túrázni nem túl kényelmes, de mi meg nem puhapöcsök vagyunk, hanem DRZ-sek.
Szóval vasárnap reggel start reggel 8-kor Esztergomból.
Etapok: kb. 3 x 55 km oda, ugyanez vissza, ahogy a pihenő adja magát.
Biztosítás, jogsi, érvényes személyi / útlevél, rendszám + 1 napi hideg élelem legyen, vagy eszünk egy tál ételt a faházban a hágón.
Eddigi résztvevők:
1. Dunai Laci (S)
2. Dombi Zoli (S)
3. Karesz (SM)
4. Akrapovicman (SM?)
5. Zander (S?)
6. Győző Zsolti (BMW F 650 GS)
7. Kakukk (E?)
8. Danez (kék villám S)

Ki jön még Donovaliba?
Üdv!
Sziasztok!
DRZ SM első telóban cserélt már valaki olajat? Kis segítség kellene, hogy van-e valami trükkje
Köszi
Hali,lehet en is csatlakoznek.idaig legmesszebb delegyhazan voltam.
Okés, jó éjt
Oksa, de majd még lefixáljuk. Na jóéjt, mek mert 3:40kor kelek.
Akkor maradjunk a szombatnál, és bokorugrunk Földváron tali a Solt - Kecskemét felé vezető felüljáró utáni benyakútnál? (Agip, vagy Kagylós, nemtudom )
Azt nézegettem, jónak tűnik. A markolat is koppanásig jön vissza.
Most hogy mondod a szombat tényleg jobb lenne. A bokorugrás alatt a faluról-falura motorozást értem. Érdnél elkanyarodnánk Herceghalom felé