Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

e van, amúgy 42+postáért veszem webshopból:

http://www.biker-world.hu/kate...
Egy kis záportól nem kell meg félni.Ha lesz is eső az nem lesz tartós, amúgy is kell teszteljem az új gumit esős körülmények közt is.
csáá, akkor jösz Pócsra? én vasárnap megyek 9re, Te?
telefonon hívjatok, ha a környéken vagytok.
30/3428657
ha nyolc körül érkeztek, az jó
üdv!
Én is kb. fél óra keresés után találtam, és kb. 3 hónapja láttam a neten 22 körül.
Ok. Értem. Az enyém régebbi típusú volt, és még benne volt, hogy not for highway use.
Mint mondtam, az újabb Mitas crossgumikon VAN E betű és nincs benn h not for highway use! Tehát LEHET használni közúton!
és szoktál vmerre motorozni vele? mik a tapasztalatok?
Hello! Már kész van, csak a kipufogót szeretném lecserélni vagy lehalkítani valahogy mert túl hangos.
A rendőr haver véleménye az nagyjából teljesen irreleváns (sajnos iszonyatos jogismereti hiányossággal küzd nagy részük), de elméletileg valóban nem használható a legtöbb krosszgumi a közúti közlekedésben.
Viszont pl. a FIM-es endurogumik (pl. Mitas EF-sorozat) vagy a FIM által engedélyezett krosszgumik (C-19 asszem) teljesen szabályos aszfalton is, annak ellenére hogy bütykös!
Azt hiszem, hogy a cross gumi nem használható közúton. Megkérdeztem a rendőr havert is.
Plusz benne van, hogy "Not for highway use."
Azt mondta a rendőr, hogy elküldheti a motort hatósági felülvizsgálatra, ha bütykössel mész aszfalton.
EXC továbbra is eladó, cserélhető.
250-es, belpiacos (DOHC).
Mért büntetne meg? A Mitasokban már benn van az E betű, lehet használni közúton is!
Nem tudod véletlenül mennyiért lehet kapni gyári Bridgestone hátsó gumit?
nam nagyon találtam a neten!
Üdv a klubban
A gyári Bridgestone szerintem meglehetősen jó kompromisszum.
Száraz terepen (még keményebb felmenőkön is) simán elmész vele, sárban természetesen korlátozottak a képességei. Száraz, könnyű terepen (földút, száraz erdei ösvények) egyértelműen jobb, mint egy bütykös krossz gumi, aminek kemény, döngölt talajon semmi előnye nincs a duál gumival szemben. A gyári gumi szerintem aszfalton is elfogadható, jól dönthető, nagyon jól tapad, ha csúszik, finom visszajelzést ad, és nem is nagyon kopik. Összefoglalva: soft enduróhoz és országúti menethez is megfelelő. A másik nyerő páros a kicsit tereporientáltabb Mitas E 08-09 páros, amivel szintén jó tapasztalataim voltak száraz terepen és aszfalton egyaránt.
Nem beszélve arról, hogy cross gumival aszfalton megbüntet a rendőr is.......
Üdv!
Grat.! És az EXC-d? Gondolom ez utcára, csavingálásra van?! Ez 650-es? üdv.Tamás.
Sziasztok !
Szerintetek melyik gumi a legmegfelelőbb
könnyű terepre és közutra egyaránt ?
Talán a gyári Bridgeston ?
Már nem található a hírdetés...
Na mindegy, szóval egy ütősebb SM-szett áráért sikerült hozzájutni:D
Hopp, már nincs is fent
Egy telószimmeringet meg egy kormánykapcsolót (törött de működik) kivéve végülis oké...az EXC után halovány "egy picit" de hát nem is ugyanaz a kategória...
Ez az egyébként, a hirdetetthet képest egy kicsit még sikerült alkudni
Én biztos megyek, Szombat este ott leszünk,ha Akrapovicman is benne van.
Helló!

Jó a gép?
Mennyiért vetted?
Én is ilyesmit szeretnék venni.

Üdv.: tibeee