Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyat szól, beszarsz
helló,
sztem átalakítás nélkül nem lesz jó rá. kész a motorom, veled mi újság?
Mától itt is ONtopik lettem
Sziasztok!Suzuki dr350-re fel lehet szerelni egy drz gyári kipufogóját különösebb macera nélkül?
Karesz, Akrapovicman, Zander,
Jön a hidegfront, de ez nem tántorít vissza minket, ugye?

Pénteken még túlnyomóan derült, napos idő várható, csak északon, északkeleten, alakulhat ki egy-egy zápor, zivatar. Szombaton hidegfront érkezik, hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és többfelé várható zápor, zivatar. Jelentősen visszaesik a hőmérséklet. Az időszak második felében változékony, szeles időre számíthatunk, szórványosan lehet ekkor csapadék.

Tehát vigyünk esőruhát, de megyünk!
Üdv!
de azt ugye tudod h. mien drága az új?
és eddig akibe csak lehetett belefutottam
Sok a kokecoló az a baj
az én blokkom már úgyis lassan 2010-es
mert már 2x újra volt húzva, meg a szerelő azt magyarázta, hogy a jeladó is kapott az égésből, az se az igazi már. így a legtisztább, gondolom megérted, hogy 3 hónap szarakodás után nincs kedvem még1 zsákbamacskába futni, lehet, hogy tökéletesen megcsinálnád, de lehet, hogy elküldeném és azt mondanád, hogy hát igen, ezzel már nincs mit kezdeni. ha megveszem az újat az meg 100%, h jó lesz. ha majd az is leég vmikor, akkor hozzád küldöm mindenképp
Ménem hozzám hoztad ,heeeeeeeeeeee
na nagyon úgy néz ki, hogy célegyenesben van a motorom, mégiscsak a tekerccsel van a baj, sikerült rosszul újrahúzni Miskolcon. megrendelem hozzá az újat, most már nincs kedvem szarakodni 2 héten belül ismét lesz DRZ-m, remélhetőleg teljesen egészségesen és ereje teljében
Ki jön még Donovaliba vasárnap?
Nekem is Castrol 10W - 40 van benne, nem eszi, de érzem, hogy kb. 2000 km alatt már a váltó nem műxik olyan finoman. Valsz vissza fogok térni a Silkolene-re vagy a tuti biztos befutóra, a Motorexre (bár nagyon drága).
Full terepen, de soft enduró (haladós földút, egy-két csiki-csukival): 4,5 - 5 liter
Országúton normál túratempóban (90-100): 3,5 körül, de 80 körül aszfalton elmegy 3-mal is.
Szasztok!
Castrol 10w40 félszintetikus olaj mehet SM DRZ-be?
csak város (Bp): -4,1
országut max 100km/h - 3,6
hello! Tudnátok mondani egy körülbelüli fogyasztását a drz-nek(út,terep)? Köszi
Karesz12 engem lehet érdekelne az a pár használt gumi, műszakiztatni, városozni tökéletes lenne a krossz gumi helyett.
Ha megtennéd, hogy leírod, pontosan merre találom, azt megköszönném!
Hali
Ugyan olyat vettél mit ami rajta volt gyárilag?
utcai enduro gumit?
Mennyi most az ára?
Köszi
Sziasztok! Ha kell valakinek egy rend Mitas E8 130/80-18 ,90/90-21 olyan 60 százalékos ingyen elvihető Ceglédről! Ott hagytam őket egy gumisnál, én vettem új Bridgeston gumit.
Előbb ki kéne mérni mi rossz, ne találomra vásárolj alkatrészt! Ha gondolod elküldöm a szervizkönyv elektromos fejezetét, ezután már csak egy multiméter (és egy műszaki vénával megáldott ember) kell.
biztos h a feszszabályzó a rossz? nekem akkor ment el a visszatöltés, amikor elkezdett leégni a generátortekercs.
no leptem sok a melo kell kiss pihenes bye bye