Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi majd tudunk konzultálni ha kell vmikor
rádcsörgök most mentsd majd el
30as szám lesz
kép error csáó
ki:D 0630 20 19 727
ja hopp nem tudom mi baja lesz
de nekem 7000ftból házilag kijött az olajcsere benne
nyugodtab vagyok
igen az tel ide kiirod vagy hová
Mármint telefon szám?
kuplungot most cseréltem a gáznak nincs baja de egyébként az első telóra értettem amit mondtam
mind 1 ugy egye meg a fene majd meglessz csinálva de nem most végülis annyira nem gáz ! áá fel is idegesített megyek is aludni!

jóó éjt mindenkinek! képet linkelek
mondjuk 1ik kuplung bowden de sebaj
annyira nem sürgös,te számod is kellene majd mert nem sokáig leszek már net közelbe
nem fog visszahúzódni és igy olyan mindha húznád a gázt
1srác pesten menözött 1kerekezéssel de keró közben megakadt bowden és hanyat baszta magát
megtudod nézni jó e vagy sem könnyen
akaszd ki alul felül és nézd át
Köszi az majd engem is érdekelne!
Hát lehet szerintem valahol neten fentvan de ha nem sűrgős a címet majd biztos meg tudom nektek kérdezni
haverom mesélt róla András akié a CRF450
haverja nagyapja csinálja elvileg ott monoron
de azt hittem kamuzik
úgytünik mégse
telszáma nekem is kéne
nekem 34000 km van benne szerintem nekem is elvan használódva mi baja lehet ha tényleg elvan ? ha nem cserélem ki?
nekem elvolt használódva az olaj benne de nem volt kemény
neked más a baj
megnézném mi baja lehet ja közelbe lennél
Nem tudom lehetséges de pár ismerősöm ott csináltat bele és elméletileg fasza
áááá faszom még ezt a k....ott első telókkal kéne vmit csinálni olyan kemény vagy nem tom alig csillapít vmit ! márpedig állítottam rajta és a legpuhábbon van de fos ! de jóó lenne most a közelbe egy drz07 es kollega aki megcsinálná nekem
öreg nem Garamszegi nevezetü
ebben igazad van :D
hát ja
de nem mindegy, hogy mekkora a magasítás és, hogy milyen magas a kormány
Nekem is van kormánymagasító és elér az oda ahova kell rendesen .
neked valószínű azért van ott elvezetve, a gáz bovden mert a kormánymagasító miatt rövid a gyári helyén.
ha így van akkor próbáld ki hogy a gázszektor pipáját lefele fordítva szereled föl. hátha úgy jó lesz a bovden hossza!
Monoron van egy bovdenes csávó a gyári házba 1-2 ezerért húz bele fain bovdent nem jön szét és mégis jó és félig gyári ha gondoljátok keressétek fel!
Akkor jó.
Köszönöm.Kell vennem mert kezd
elhasználódni!