Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nagyon tetszett ez a videó
de amik benne voltak az borzasztó
magyar ellenes a kormányunk
lekéne már vezetni vhogy a felgyülemlett bosszúságomat
az lesz hütöidomra ragasztva az újra meg putoline
többi noozsidé
Suzukis teccik nekem:)
én most 4600ft súlyadót kaptam,biztositás meg 17ezer 1évre
NOOZSID haló haló figyelem megjöttek a matricák
kurvajók
elvileg az van h milyen öreg a motor annál kevesebbet kell fizetni súlyadót vagy mi a geci!
Union biztosító a DRZ-re nekem negyedévenként 2800pezeta
Ez a legolcsóbb
A súj adó vagy mi a pöcs nekem is 8700 pezeta
ezért ha tehetné már soha nem vennék rendszámos endurót "RMZ 450Z"
áhh! annyira ne legyél az geci hideg volt igy pulcsiba !

idén mostmár csinálni kéne vmi SM-találkozót csak drz-seknek!vélemény?
de kib@szot irigy vagyok..............
ma se birtuk ki !
Hát igen igen! elég gáz ami most megy jóó haverom a 954-es hondára fizet 38 ezer súlyadót kicsit a szívroham elkapna de hála isten h drz-van és csak 9 ezer!

mert jóó basszák meg szedje be okéé de akkor legalább ne a szántáson menjekha kimegyek arra a k.....szott közútra. néhány út oylan mintha az aknamezőn mennék!
Hali!
És mióta van biztosításod?
Nekem 18ezer lesz kb. A0-val
nekem 11e az éves súlyadó + 12 a bizti 1 évre, de ismerek olyat akinek csak a biztosítás nem jön ki 25ből....
Megnyugtatlak, hogy nekem meg 10 ezer. No sebaj, vegyenek rajta gyógyszert maguknak. Ilyenkor nagyon-nagyon örülök, hogy "csak" 40 LE van alattam és nem 175! Lassan be kellene vezetni a teljesítményadót a kerékpárokra, aztán meg a kávéfőzőkre is, nem? A jó Q anyjukat.......
Csőő mindenki! drz-sek csak én szopok ezzel a 9000 ft-os súlyadóval ? fasz kivan ezekkel a buzikkal még enm is motoroztam demár egy 20-as elment minden fisz fasz adóra jahh és a közutak se lehetnének már szarabbak mint voltak !
Akkor vmi gubanc lehetett, mert nem jött mail tőled! Megtennéd, hogy elküldöd még egyszer erre a címre: balazs.klaffl@gmail.com

köszi
Igen, mert 1) csak olyan helyen mentem, ahol már megszikkadt a sár, 2) nem nagyon akartam összesarazni, mert még nem üzemeltem be a kerti csapot
Küldtem már többet is.
Láttad magad képen, videón?
szeva mester
Hiába vannak jó szerszámaid ha a csavarok biliacélból készülnek!
Én folyamatosan cserélem a csavarokat, mert mindegyik lesarkalódik! Vegyél jóminőségű acélcsavarokat és soha nem lesz velük gond!