Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg azt hogy SZEBB JÖVŐT
hej akkarom mondani háj
végre nagyon csúnya az ott gyárilag
levágtam a segédvázról én is a bukósisaktartóhülyeséget
Helló, én meg gyártottam magamnak, képek az albumaimnál
Sziasztok!

Kuplunglamella szettet keresek drz-hez. Tud valaki olcsón? Válasz jöhet ide a fórumon, vagy mailben: herrfp@gmail.com
Légyszi segítsetek!
Ok kösz a segitséget!
Hát azt nem tudom de forgalmiba kell lennie h. 25 azt majd ha valaki tudja megmondja itt én nem tudom
Igen? és azt nemtudod véletlen,hogy azt hogy? :D mármint ,hogy lehet 25 KW-ra vagy adásvételnél papiron ? Vagy? mert az ilyesmiket én nem vágom:S:S
Nm bátran vegyél nagyon jó kis gép de kevés van ami 25 kw os papírral van mert elvileg 29
Hát az nem rossz! Mert nagyon megtetszettt a gép és gondolkozom,hogy kéne egy ilyen a házhoz! De köszi ezzel sokat segítettél:)
találkoztam meg az előző gazdája is 1 kérdezte csak h. ez elvileg nem erősebb én meg mondtam hogy mi így vettük fogalmam sincs ennyi volt Többet nem kérdezett
És szervekkel találkoztál már? Vagy azook nem vbeszik észre vagy mi? :D
Persze hogy tudsz én is így hajtom de 25 kw-nak kell lenni a forgalmiba!
szép kár összetaposni sarazni
Üdv mindenkinek!Csak 1 kérdésre szeretnék választkapni ,hogy A korlátos jogsival tudnék-e hajtani DRZ 400-at? Lehet hülyeség,de meghallgatnék 1-2 véleményt,mert nincs kedvem 21 évesig várni elöre is köszi Üdb babu:)
Szasztok!

Ma vásárolt emelő.
azzal is lehet csinálni nem túl szép de lehet
mondjuk én kettövel csináltam
erre még telik
két kalapácsra
de hát ha csak egy kalapács van

de lehet rá ütni kalapáccsal rá horpadást
rákell rakni a kalapács nyelét ahová kell a horpadás és 1másikkal meg ráütni nyélre
okés Köszi előre is az infót erre odafigyelek majd!

pénteken remélem megérkezik és rakok fel képeket!
Ha pontos akkor nem ér bele, de ott elég szűk a hely, a gyárin pl. direkt horpadás van ott.
ki állitotta hogy én vagyok rajta csak a fejidomon a szám lett átvariálva ennyi
értem,de kerek matricát akarok