Szeva!Akkora béna balfasz voltam ma !bazz, mondom beröffentem a gépezetet!nagynehezen elindult, mert csak 5 fok van most a műhelyben, aztán már alig tekert de aztán elkapta. Elindult ,szivatón hagytam, kb5 percig, mert dolgom akadt, mire visszamentem na jó lehet hogy 10 perc is volt gondoltam csak nem lesz gond, felforraltam a vizet, a túlfolyón ömlött ki a gőz baszki. a kiegyenlítőben meg fortyogott a víz, áááá mondom a fasz formámat. Na mindegy nem lett baja.
Köszönöm a csapágyas hozzászólásokat,ezek szerint nem beszerezhetetlen csapágyboltban. Neki is állok asszem,mert múltkor nyekergett valami elöl.Azt hittem a fék evett meg valamit,de most már tudom hogy nem.Elég jó állapotban lehetnek,ha kézzel alig bírtam átforgatni,befújtam vágó/fúró spray-vel (ez akadt a kezembe) és simán belement,úh már forog Tök zárt az a csapágy Nem baj,most még a 7végén a jégen ezzel nyomom Csak nem állok fejre
SKF csapágy boltba kérdeztem hogy érdemes e belevennem a drágább csapágyat vagy jó nekem a KML is és mondta lehet többet birna ki a drágább SKF pár hónappal de viszont 3szor annyiba kerül mind 1KML inkább fötengelyhez érdemes drágább
az régi kép,azóta beraktam,amikor 2éve vettem,én vettem le róla a fóliát!új szaga volt még!nézd meg a képeimet!nem viccből adtam érte 900ezret,ez volt a legdrágább akkor!azóta egy csomó xtrát rádobtam.de nem idegeskedek ha nem megy el.holnap veszek egy toyota hiacet,a fele meg is lenne belőle
g.gábor!A csapágy 6904,de van olyan gyártó aki 61904 jelöli,ez az eu szab jelölés.A jó minőségű csapágyak/skf,koyo,fag/elég drágák,szerintem ide jó az olcsóbb kategória is,ezek 1200-1400 körül vannak.Persze ezek valami koreai,vagy kínai gyártásúak.Az én motoromban volt skf,,de a sár és a sterimob kivégzi.Az olcsó csapágyakkal egy szezont simán lehet menni.Amire figyelni kell,hogy szilikon zárt csapágy kell a kerékbe!/2RS/Egyébként ha valakinek csapágy gondja van írjon,szívesen segítek szerződött SKF csapágy boltot üzemeltetek,de vannak olcsó csapágyaink is!
volt akinek fiatal gépe volt,és megbizott benne hogy nem eszi az olajat
1000km után meg beállt a szerkezet ennyi ideig nem nézte
és 1-2 deci maradt csak benne
http://www.motoaction.hu/index...
na jóó éjt mindekinek! elrakom magam holnapra! csőcső
5éves motorba 3000km,1megjegyzés lenne még:elöl fékcsövet kivül hagytad és dörzsöli a telót
csak kicsit több xtrával ,ugyanott hirdetem mint te
szép látvány volt
1000km után meg beállt a szerkezet ennyi ideig nem nézte
és 1-2 deci maradt csak benne