Eza aj laj szerintem nem szürke.Az ideg öl meg már.De mentem ma igy vele oljan 270km-met.H valami gáz lettvolna akkor megált volna alattam?Tommy400 azt monta nézzem meg mien az olaj a blocban.
valamit mondot de ebbe igazat adok a csokának
hogy senem vagyok élversenyzö se nem vagyok prcizos müszer hogy én érezem a külömbséget de a az árát meg érzem egyböl
ja és ha tul kemény lenne akkor majd visszább alitunk a lengés csillapiton az is korigál ugye
Hát ez vicces.Nekünk postával eggyüt talán egyhét volt a két elsőtárcsa.
Akkor jó számot adtam elöször? Ha ez nem jönbe akkor EABY ött keres rá.Én most vettem hiper-szuper órát a DRZ-re 50 dolárt kértek érte+posta.
Olajat is nézd meg,mielőtt beindítod.Ha víz van az olajban,szürke színű lesz.Ha szép tiszta akkor nem ment bele víz,mert az több nap alatt sem válik külön.
fel hivtam a számot és ugyan az a srác vett fel
és nem értem hogy miért mondja hogy nem bizos hogy csinálnak
mert meg találtam a hirdetésüket is és ott is azt irja hogy gyártanak tárcsát
egyelöre lekel mérnem a tárcsát és meg adni az adatokat és majd meg látjuk
MOTUL FORK OIL
Szintetikus hidraulika folyadék Viszkozitás * VERY LIGHT 2,5W * LIGHT 5W * MEDIUM 10W Alkalmazás Verseny motorkerékpárokhoz használható villa olaj. KAYABA,ÖHLINS,SHOWA WP és más típusú villákhoz kifejleszett, speciális összetételű villaolaj. Teljesítmény Csökkentett belső súrlódás jellemzi, amely a MOTUL által kifejlesztett különleges adaléknak köszö...
csumi emberek
vélemény kosság stb
meg van a MOTUL nevü lengéscsilapito olaj 20-as vizkozitásu
mert a könyv állitolag ezt irt és meg eröstve 709 ml-nyi menyiség száranként
vasárnap berakva utána tesztelve
ja és litere 3500 ft volt csak viszonyitásul
ui.: istenem motorol beszélek és nem off-olom szét a forumot
na ki böszke rám
Végül is lehet.Akkor elméletileg most kevesebb lesz a hütőben a viz.Reggel meg nézem.De nekem az a furcsa hogy már nem habos.És a tágulási tartályban is van viz.
Olajkeverésnél egyszer megjártam.a az xt-be castrol olaj volt kicsit csipegette nekem meg nem volt pénzem és valvolin-t öntöttem rá.
Meg is szorult alattam.
Szewasztok.Valószinűleg hűtőfolyadék kerül az olajba.Lehet vízpumpátol is.Sőt az a valószínűbb.Motorolajakat össze lehet keverni,attól biztos nem lesz habos.
Na hazaértem.Képzeld az olaj most nem habos.Délben full hab volt!A nagymezöben alig.mikor nézted,mire hazaértem meg eggyátalán nem.Akkor ez most mi lehet f.xom? Az agyamra meg.Csak nem hengerfejes.Végig meloztam az egésznapot.(Agyon üt az asszon.)Reggel megnézem a vizet.
Eza aj laj szerintem nem szürke.Az ideg öl meg már.De mentem ma igy vele oljan 270km-met.H valami gáz lettvolna akkor megált volna alattam?Tommy400 azt monta nézzem meg mien az olaj a blocban.