Melegiteni?Hát nem bizti hogy jó.Marhaság,de bevált dolog ha mindenkötél szakad akkor végy colát ted bele és másnapra lád csodát.
A hátsokerekem tavasszal igy jött ki.Berodat a távtarto az agyban.Már a
Gumis szétakarta verni a kerekem.
inkább hagyd úgy ha lehet haverom csúnyán beszivta vele
csak ö kénytelen volt ezt kiszedni mivel ki kellet venni neki a blokkot
én is gondoltam kiszedem a tengelyt
de inamba állt a bátorság
Sziasztok!
Hát én jól megszívtam a DRZ-vel!
A fórumot olvasva kitaláltam,hogy én is kiszedem a lengővillát hát ez egyenlőre nem sikerült nem jön ki a csavar a villából!
Valaki tud valami jó megoldást?
Melegítés?
Én autószerelő vagyok a kocsiknál melegíteni szoktuk de ez motor más világ!
A képen pirossal bekarikázott csavarok nem jönnek ki!
DRZsolti remélem nem baj,hogy felhasználtam a képed!
köszönöm én ugy probáltam lemérni hogy a mérö szalagot be nyomtam a féknyereg belsejéig és meg mértem hogy mennyi a távolság a gyári E féktarcsáig és igy jött kia 320-as eredmény meg pluszba akitöl vetem a kiemelöt az is azt mondta hogy 320 hoz valo
Te már szetted szét a benzincsapod?Nem tudom milett vele de nincs tartalék a mocimon.Akárhova állitom mindig lefolyik az összes benzin.
Ma Géza örült nekem mikor kifogyott a nafta.
tommy400 na csá.Csak nem beteg vagy?Meg van neked a pécsi srácnak a száma?Nekem axem a másik telemben volt.(Amit elhagytam)
Rossz számot adtam meg a forumban.
De egy idomot nem fogsz 2-3 mm vastagra megcsinálni úgyse, mert az tényleg egy vagyon lenne szénből...vagy ha mégis, akkor meg olyan merev lesz hogy agyonszúrod vele magad
Esetleg azt lehet hogy a külseje-belseje szén, közötte meg üveg
Melegiteni?Hát nem bizti hogy jó.Marhaság,de bevált dolog ha mindenkötél szakad akkor végy colát ted bele és másnapra lád csodát.
A hátsokerekem tavasszal igy jött ki.Berodat a távtarto az agyban.Már a
Gumis szétakarta verni a kerekem.