Az enyém egészen jól bírja. Az Oszkó motorservice grupp állította be.
Elsőre túl kemény lett, de most endurózni is kiváló, és az ugratókat is jól viseli. A beállítás neve: LION KING. (EZ már személyes, de akinek szól tudni fogja)
Kivüről, sem rossz, de rajthoz állni, és megmérettetni magad az teljesen más.
A szolnoki versenyen Luyz barátommal indultunk, és elkísért bennünket 2 haver. Nézőnek, és szurkolni jöttek, de rábeszéltük Őket, hogy induljanak az open-ben. Átadtuk a motorokat, a felszerelést, és már a rajtvonalon is álltak.
Annyira jól érazték magukat, hogy Lakitelekre már motorral jöttek.
Ja, és akkorát küzdöttek egymással, hogy 30 perc után a célvonal elött 20 méterrel, az utolsó ugratón így álltak:
pár hete voltam Balázzsal és iszonyat szívás volt
a kopott gumikkal de hát ENDURO
mai napig az a faág vagy mivan az inditó gombomnál
kössz noozsid
enyimé most bevan"löve" keményre
én csináltam nekem megfelel
bezzeg a dongók
Elsőre túl kemény lett, de most endurózni is kiváló, és az ugratókat is jól viseli. A beállítás neve: LION KING. (EZ már személyes, de akinek szól tudni fogja)
balszéle de épp hogy
ott nem látom magam
valóban teljesen más érzés csak a DRZ
kupára nem jutottam még el
egyébként erre a PINI témára én is menni akarok, csak anyámat meg kéne fűzni erről
Nagyon jól nyomta, alig bírtam elötte a tempót.
A szolnoki versenyen Luyz barátommal indultunk, és elkísért bennünket 2 haver. Nézőnek, és szurkolni jöttek, de rábeszéltük Őket, hogy induljanak az open-ben. Átadtuk a motorokat, a felszerelést, és már a rajtvonalon is álltak.
Annyira jól érazték magukat, hogy Lakitelekre már motorral jöttek.
Ja, és akkorát küzdöttek egymással, hogy 30 perc után a célvonal elött 20 méterrel, az utolsó ugratón így álltak:
uccsó képen vannak ismerős arcok