vki csinált már ilyesmit itt a fórumon eladta igy a gépet
levettem tankot is hogyne lelocsoltam kannával mindent
lámpánál elöl nem
lesz még mit takaritani rajta de már igy is jobban alszok
Nagyon patent lett!
Levetted a tankot , meg mindent?
Oda is beverettél vizet , vagy hogy takaritottad?
Nem motorozol? Ma 12-14 fok volt...
te tudod ,,,ma estem keltem ám a sárban én is vazze
Képzeld el , irt egy tag, hogy őő kiszámolta hogy 1 misire jön ki a futamidő végére a hitelem. Crf -et lehett volna cserélni...
Mondom pfff, a hitel ilyen....ráadásul crf, 2 havernak van ilyen , egyiktől sem voltam elájulva, folyamatos szelepgondok, alig indulnak, 520-at gondolt érte, 2003as. haver 410 ért adta el , szelepesen himbahibásan. Vélemény, meg nem tudom ,hogy lehet e olyan hogy pl. csak adásvételit írok a drz ről, a forgamit meg nem kapja meg, mert úgysem tudná átirni mert hitel van rajta, hülyeség?
Durva volt mert a homok alatt fagyott cuccok voltak , a képeken nem látszik de volt azért még hó is meg traktor csapácsokba nyomvájú + jég, gondolhatod fincsi volt
hazafele, mindig akkor ugye... a sárba pff, nyaltam akkkorát...
meg esett az eső. kb fél 1 körül kezdett esni, 2 ig úgy mentünk. Visszafele meg már jégeső , szemüvegben meg nem láttunk semmit.
Ez ám a Dorsoduro...pff
Annyira elől van a blokk el sem fér tőle a kerék
Voltunk kinnt ma Gyirmóton, bányázni ...hát sár az nem volt[...O08]
Csak bokáig ért , 2 -szer nyaltam is, egyszer hason mint superman.Csak én kétkézzel csinálom mert úgy jobban néz ki...
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne hogy.... Elkopott a km/ó hajtás a mociban és ugye kell egy másik.Csak nem tudom hogy van-e esetleg vmi másik motornak is ugyan ilyen hajtása vagy bontottan vegyem vagy újonnan(az új 14000 ft)(a bontott 6 ezer,de nemtudom mennyire szabad kopó alkatrészben bontottat venni)!
Ha vki tud kérem adjon már eligazítást
NAGYON SZÉPEN KÖSZI ÉS KELLEMES ÜNNEPEKET MÁR ÍGY ELŐRE IS MINDENKINEK
meg én úgy szeretem nézegetni