fehér ledes hátsó sárvédő toldat má meg van rendelve
meg fehér indexek lesznek meg majd még alakítok vmit, egyelőre ennyi lesz meg akarok rá vmi nagy számot az oldalidomra, 21-et szeretnék, remélem nem foglalt!?
figyelj, én nem azért vettem hogy kirakat motor legyen, én úgy voltam vele vagy veszek egy s-t vagy e-t és mellé sm kerék, vagy sm, mellé meg majd enduró kerék , Sm lett belőle, de nem bántam meg, jobb a fordított teló, jobban is tetszik, az enduró kerék meg majd összejön vmikor
én sem rángatom a gázt igazán indítás előtt, egyszer próbáltam így, de nem volt különbség
az előmelegítést csak azért csinálom, mert nincs szivem szivatóval felpörgetni a jeges motort
de lehet, hogy full szivatóval indulna magától is, passz
lehet, h holnap rakok fel havas képeket, de csak a kertben fogom megjáratni a vasat, ha minden igaz - asszony majd fényképez / filmez, ne csak a konyhában legyen
szia,szerintem már a végét járja az aksid,nem lenne szabad lemerülnie.nekem majdnem 4hónapig állt és nem merült le,hiába indítóztál sokat,hazafele vissza kellett volna töltenie
én motorom jégbe fagyva áll a bakon
ma besem indult,aksit töltöm
fékek befagyva,benzincsap, meg hasonló nyalánkságok
de holnap állitólag lesz 1kis melegedés,hátha kiolvad
én nem trükközök beinditással sosem,szivató kihuzva ráinditok
2szer lefullad harmadikra beindul általában
tegnap viszont sokszor lett beindigatva motorozás közben ezért mára lemerült
na jó nem
de az télleg sokat dob a motoron de elöre is
meg fehér indexek lesznek meg majd még alakítok vmit, egyelőre ennyi lesz meg akarok rá vmi nagy számot az oldalidomra, 21-et szeretnék, remélem nem foglalt!?
meg elöre a lámpára
(TIPP)
semmi gondunk nem lenne
raptorol én csináltam
az előmelegítést csak azért csinálom, mert nincs szivem szivatóval felpörgetni a jeges motort
de lehet, hogy full szivatóval indulna magától is, passz
lehet, h holnap rakok fel havas képeket, de csak a kertben fogom megjáratni a vasat, ha minden igaz - asszony majd fényképez / filmez, ne csak a konyhában legyen
de jó móka lesz
nekem volt néha 1-2 katt erejéig vihetnétek magatokkal gépet
én is szivesen nézném ti merre jártok
és ujjonan is ilyen volt az aksim ha jó idö van semmi gondja
most 2éves benne,én vettem bele miútán beszereztem a drzét
aztán lett 1új amit nemrég töröltem
esetleg myvip és köszi
volt rá idő és nem volt ott
a fotósunk
ma besem indult,aksit töltöm
fékek befagyva,benzincsap, meg hasonló nyalánkságok
de holnap állitólag lesz 1kis melegedés,hátha kiolvad