Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valami drz v rmz nem volt nálla, v csak simánn 1 teli benzines kanna? mee azt is elvehetted volna
jaja jó monitor úgy loptam el jézuskától
itt szaladgált az utcán vele én meg behúztam töle
Messze vagy.
de sajnállak , am jó az ujj monitor
igazán megkínálhatnál
gyertek inni van cóla
én meg csóri hubertuszos pohárból vázz
ja én is borsodi sörös pohárból
filing miatt
nincs piiiiz sörre vaze
alkohol nincs,vagyis én nem iszok
esz-isz van
te mit? én coca cólát
Helyes, elvégre karácsony van, meg kell adni a módját
mind az állat
Mindenki piál?
viszont kivánom jó hajtást jövöre
Oké jó !
Mindenkinek áldott karácsonyt, és boldog új évet, és persze jó mocizást kívánok.
nem kell rémisztgetni a népet
valaki tájv.körzetbe megy akkor járjon nyitott szemmel és minnél elöbb átmenni ezeken a helyeken
Azóta már készülök a mocizásból és mindig megnézem hogy hova megyünk. Nézzétek meg azt a helyet amiről ment a reklám. A lila rész az natura 2000 élőhelyvédelmi körzet, a zöld rész pedig duna ipoly nemzeti park. Mind a kettőért nagyon nagy seggberúgás jár.
8 évig motoroztak a környéken mire elkapták őket. Eccer mindenki sorra kerül. Előbb vagy utóbb
szomorú valószinüleg velem is ez lenne a helyzet
Mindegyiknek el kellett adni a motort, hogy ki tudja fizetni a bírságot. Azóta egyik sem motorozik, mert nincs pénze motorra, csak nézik a többieket a pálya széléről.
Na jó bevallom minket is elkaptak, de soha nem reklámoztam, mert nem vagyok rá büszke. Minket még 2007-ben kaptak el, az elsők között voltunk. 70.000ft-ra b@sztak meg minket per fő. De akiknek felraktam képét azokat már 540.000ft-ra cseszték meg.
vannak itt a fórumon olyanok akiket már elkapott a hatóság rossz helyen motorozás miatt
és fizettek is rendesen
de azóta is motoroznak
hát igen,szop.s
jaja,szegények
És nem gyenge bírságot kaptak. Egy életre megtanulták, hogy nem mennek erdőbe.