szia, én üveggyapottal próbálkoztam, de 1 hónapig birja... most igy járok vele tömetlenül majd januárban énn is megtömöm,
olyan tanácsot kaptam 1 kipufogós gyerektől hogy tekerjek vmien hőálló szigetelő anyagot a perforált csőre és csak utánna tömjem ki, ez sokkal tartósab mintha csak simán megtömnéd...
Köszi!Igazad van
Akkor B megoldás.
Haver szokta mondani mikor gáz van(gödörbe esés , vizesárok, 15m mags homokfal stb)B verzió, mondom az meg mi?Húzd a gázt!
Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba megnézem a Vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok még egy kis halat.
És ezt így addig-addig csinálom,
míg az egészet sugárba kihányom.
Azt mondom én neked motoros barátom,
motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!
nemhát seminek sem
megvan 2éve,igy csinálom rossz szava nem volt
minden porcikája birja a vizet,de nem árt ha megtud száradni(fütött garázs) vagy napon
na most nekem 1iksem volt ma
Ne add el így, mert az lízingcsalásnak minősül. Csak a saját tulajdonodat adhatod el, a banknak viszont opciós joga van rá. Ha nem akarsz bajt, ezt ne csináld. (Szerintem.) Lehet, hogy most megegyeztek a vevővel, később történik valami, vagy meggondolja magát és kész a baj.
Azért írom ezt, mert én is majdnem vettem egy (amúgy tök jó) DRZ-t. Nem kaptam törzskönyvet (nem az eladó hibája volt, de az most mindegy) vissza kellett adnom, örültem, hogy visszakaptam a pénzt, mert banki foglalás volt rajta...
Szóval ha jót akarsz tiszta jogi helyzet legyen. Le lehet azt a hitelt zárni idő előtt is, igaz picit többe kerül.
olyan tanácsot kaptam 1 kipufogós gyerektől hogy tekerjek vmien hőálló szigetelő anyagot a perforált csőre és csak utánna tömjem ki, ez sokkal tartósab mintha csak simán megtömnéd...
Akkor B megoldás.
Haver szokta mondani mikor gáz van(gödörbe esés , vizesárok, 15m mags homokfal stb)B verzió, mondom az meg mi?Húzd a gázt!
Kérdésem az lenne, hogy ünnepek alatt újra gyapotolnám(tömném) a pufót. Milyen gyapot az ideális.
Üveggyapot? Acélgyapot?
Csinált már valaki ilyet?
kimegyek a garázsba megnézem a Vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok még egy kis halat.
És ezt így addig-addig csinálom,
míg az egészet sugárba kihányom.
Azt mondom én neked motoros barátom,
motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!
és 31-én a PINIre eljöttök?
Hallod Helles. Nincs több fél literes vörösbor egy húzásra.
Irány aludni!
Mire is gondolsz?
fog így menni
megvan 2éve,igy csinálom rossz szava nem volt
minden porcikája birja a vizet,de nem árt ha megtud száradni(fütött garázs) vagy napon
na most nekem 1iksem volt ma
Nem árt semminek hogy így csupaszon telibe vereted vízzel? Az enyémre is ráférne egy ilyen alapos ganézás!
Üdv.!
Azért írom ezt, mert én is majdnem vettem egy (amúgy tök jó) DRZ-t. Nem kaptam törzskönyvet (nem az eladó hibája volt, de az most mindegy) vissza kellett adnom, örültem, hogy visszakaptam a pénzt, mert banki foglalás volt rajta...
Szóval ha jót akarsz tiszta jogi helyzet legyen. Le lehet azt a hitelt zárni idő előtt is, igaz picit többe kerül.