Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Karácsonyt Minden kedves DRZ-snek, DR-esnek!
szia, én üveggyapottal próbálkoztam, de 1 hónapig birja... most igy járok vele tömetlenül majd januárban énn is megtömöm,
olyan tanácsot kaptam 1 kipufogós gyerektől hogy tekerjek vmien hőálló szigetelő anyagot a perforált csőre és csak utánna tömjem ki, ez sokkal tartósab mintha csak simán megtömnéd...
ha már kipufogó tömés a téma megkérdezném hogy menyire kell keményre tömni?
Kísérletezni lehet minden félével, de a leg jobb az erre kitalált cucc. Bár nem semmi ára van . keress rá ....
Köszi!Igazad van
Akkor B megoldás.
Haver szokta mondani mikor gáz van(gödörbe esés , vizesárok, 15m mags homokfal stb)B verzió, mondom az meg mi?Húzd a gázt!
Finom endurós szilveszter szerveződik Erdőkertesre......
üdv.

Kérdésem az lenne, hogy ünnepek alatt újra gyapotolnám(tömném) a pufót. Milyen gyapot az ideális.
Üveggyapot? Acélgyapot?
Csinált már valaki ilyet?
Hello! Kellemes Karacsonyi Unnepeket kivanok! Mindenkinek
Ez igen
Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba megnézem a Vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.

Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok még egy kis halat.
És ezt így addig-addig csinálom,
míg az egészet sugárba kihányom.
Azt mondom én neked motoros barátom,
motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!
link mentek erre a túrára

és 31-én a PINIre eljöttök?
O. ez nagyon szép ) Pár órádba beletelt....
Holnap karácsonyi enduró partit rendezünk. Indulás 9.00-kor.

Hallod Helles. Nincs több fél literes vörösbor egy húzásra.
Irány aludni!
jól is teszed
Hú, ezzel feladtad a leckét.

Mire is gondolsz?
nem helyét,hanem körülötte
nézz videót raktam fel
én még a gyertya helyét is kiszoktam mosni ha saras,de most nem volt az
majd gyakorolsz aztán neked is
fog így menni
Ok! Kösz! Akkor az enyém is megkapja a magáét!
én is
de szeretnék ilyen vérprofi lenni
nemhát seminek sem
megvan 2éve,igy csinálom rossz szava nem volt
minden porcikája birja a vizet,de nem árt ha megtud száradni(fütött garázs) vagy napon
na most nekem 1iksem volt ma
Hy!

Nem árt semminek hogy így csupaszon telibe vereted vízzel? Az enyémre is ráférne egy ilyen alapos ganézás!

Üdv.!
Ne add el így, mert az lízingcsalásnak minősül. Csak a saját tulajdonodat adhatod el, a banknak viszont opciós joga van rá. Ha nem akarsz bajt, ezt ne csináld. (Szerintem.) Lehet, hogy most megegyeztek a vevővel, később történik valami, vagy meggondolja magát és kész a baj.

Azért írom ezt, mert én is majdnem vettem egy (amúgy tök jó) DRZ-t. Nem kaptam törzskönyvet (nem az eladó hibája volt, de az most mindegy) vissza kellett adnom, örültem, hogy visszakaptam a pénzt, mert banki foglalás volt rajta...

Szóval ha jót akarsz tiszta jogi helyzet legyen. Le lehet azt a hitelt zárni idő előtt is, igaz picit többe kerül.