Nyugi nem enyémnek (ami nincs)
Jártam egy játék-nagykerben pár napja s ott láttam ezeket, szerintem jópofa
Ha kisebb lennék még én is mennék ezekkel pár kört. A ti motorotokra fel se tudok mászni, ez a nekem való
szemeteléssel én is igy vagyok,legalább azzal nem kárositok inkább hazaviszem tatyóba
én ezeket az erdö irtásokat utálom de nagyon itt melletünk gyömrön volt 1tök jó hely,nagyon szép volt dimbes dombos katlanos
nemrég arra jártam és nem ismertem rá a helyre sehol 1fa 2-3 négyzetkm en belül
képek ott készültek,sajna nincs több
szia
és tegyük hozzá hogy az a talaj lazitás 40-50 cm belöl zajlik és nem az egész erdöt szántja fel senki
akkor még, egy szemetelö ,fatolvaj nem kap olyan böntetést mint egy motoros
és legvégén szerintem senki nem ragaszkorik hogy különleges természet védelmikerületbe motorozon csak az a baj hogy minden honan ki van tiltva mert magánterület mert vadászterület mert ez meg az , na itt a baj és most már az a vicc hogy a lóvasokra is rá kerüla sor amikor régen keresztbe kasul lóvagolt a magyar
pár év és csak munkába mehetsz meg haza és kész , , ja és megint munkába és megint haza
Jól látod a helyzetet Enduro-s! A Duna ipoly Nemzeti park az tényleg tabu! Oda nem merészkedünk mi sem. Ahozz túl szegény vagyok hogy ilyenekért fizzessek száz ezreket. De a Gerecse ezen szakasza az még járható. Persze lehet hogy nem teljesen legális de szerencsére még nem nagyon örzik. De a legjobb az az hogy itt az erdő kürül is rengeteg terület van ahol lehet motorozni.
Egyébként természetesen totálisan ellene vagyok minden ilyen tiltásnak. Állandóan ránk dobálják hogy így meg úgy rongáljuk a természetet. Pedig én aztán igazán szeretem a természetet és vigyázok rá!. Ha én kimegyek motorozni akkor lehet hogy egy kicsit meglazítom a földet a kerekeimmel,de ha megeszek egy szem cukrot akkor annak a papírját is zsebre rakom és hazaviszem a kukába. Na de mindegy... Itt is csak a pénzről szól minden!
Ha én kimegyek 4 barátommal kerülni egyet akkor megbüntetnek száz ezrekre,de amikor minden évben idejön TÖBB SZÁZ! hazai és külföldi versenyezni akkor azt szabad. Persze mert nekik van elég pénzük befogni a sok áltermészetvédő pofáját!
Tudnám még folytatni na de most már kussolok! Ez örök vita marad....
Jártam egy játék-nagykerben pár napja s ott láttam ezeket, szerintem jópofa
Ha kisebb lennék még én is mennék ezekkel pár kört. A ti motorotokra fel se tudok mászni, ez a nekem való