én ezt néztem elöbb
ja és mentem már CRF450el párhelyen
ez a pöccintésre 1kero télleg jó föleg ha nagy hullámok vannak sürün a pályán
elsö kerék nem megy bele és igy sokkal jobb
én úgy vagyok vele majd hozzászokna a kezem eröseb géphez is azért gondoltam a 300asra mert ott azért biztos van böven elég nyomaték kis fordulaton is,de haver RM250 es gépe is izomdurva
videót láttam már amit idelinkeltél jó
Mondjuk a 300-as hoz kell ám kondi. Erősek a kezeim de 5 perc után azt hittem leszakadnak.
Ez a Teddy gyerek nem semmi, nem vágyom ilyesmire, de nem lenne rossz, ezt láttad? http://www.sportmotor.hu/motor...
Aztán lecsapnak bennünket , ez drz fórum.
De ez van , súlyelosztás , futómű......na meg tudás is kell. még egy 240 év gyakorlás és mi is így motorozunk...
hallod azt vettem észre a szokott helyeket mentem. van egy mosódeszka , felvettem egy pöccintésre állva kerékre, aztán átugrátam rajta. csak lestem.
A 180 fokot most kezdem majd gyakorolni, de tudod mi van ...fekszel , meg törik valami. rajtad is meg a drz én is.
Azt meg nem akarom.
1cipöben járunk,nekem is hiteles a sárkány
én is jól tudok menni vele de ha lenne 1komolyab gépem biztos jobban tudnék fejlödni de pénz beszél kutya ugat
bejönnek a 2T endurók is
föleg ha látok róluk vmi fajin videókat
meg élöbe láttam már nagytarcsán 1ilyen 300as KTMet és hát nagyon állati volt,srác úgy motorozott vele mindha vmi triál gép lett volna igy
Nagyon nagyon köszi! Remélem összejön.
Imádom ezt a kis "sárgát" de tudom azt hogy mit tudok vele megcsinálni, meg mit tudtam egy kölcsön naranccsal. Amiket felraktunk videókat tudod azok csak ilyen lazulós ,bohóckodások. Amit majd veled, veletek is szeretnék. De a nyári edzések azért ennél komlyabbak voltak. Erőnléti edzések ,pályán , bányába és most konditerben. Az lenne a jó megtartani ezt... a 'Drz' -nek. Úgy ahogy te is irtad egy másik meg .... csak kinek van erre pénze. A dolog másik része az az hogy munkanélküli lettem és hitel is van még rajta, nem sok de ,van. 5000 pályázatot elküldtem már de még semmi, nem is tudom mi lesz. Ha nem lesz meló csak letámasztom aztán, enni nem kér. De igy súlyadó, bocsss lóerő adó , biztosítás, havi részlet, mellete ugye otta passat, (azon is még van) ami most az első.
Akirmim is lesz , lélekben MINDIG IS DRZ-s VOLTAM - VAGYOK ÉS LESZEK IS!...
hát én is szidtam a DRZémet eleget de mostanában nagyon jókat megyek vele én kurvára sajnálnám eladni bárkinek is
inkább ha 1szer annyi pénzem lesz veszek hozzá 300-400e ért 250 2T crosst
de nem tom ez mikor jön össze
remélem neked összejön az eladás és valóla tudod váltani a jövö évi versenyeidet
Jól behavaztál. Na úgy döntöttem hogy meghíretem a gépet. Tegnap fel is tettem. ha esetleg tudsz , vagy tudtok valakit akkor szólj. A helyzet hogy csak úgy tudom, ahogy múlkor is irtam hogy , 2000 évj, feletti cross 250 2t , értékegyeztetés, plusz átvállalni a hitelt. Tudom kicsit necces, max marad nálam mert nagyon szeretem.
Tettem fel enduro cross vidit majd nézdd meg!
csak legyen kedvem
jézuska lenyulta összes pénzem
a szemét dög
aki nem, annak meg csak poros
csak majd ne nézzetek ki engem a csapatból mert csúnya lett a DRZém
-balhütöidom+kézvédöjobbos+üléshu
zat-
ja és mentem már CRF450el párhelyen
ez a pöccintésre 1kero télleg jó föleg ha nagy hullámok vannak sürün a pályán
elsö kerék nem megy bele és igy sokkal jobb
videót láttam már amit idelinkeltél jó
Ez a Teddy gyerek nem semmi, nem vágyom ilyesmire, de nem lenne rossz, ezt láttad?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Aztán lecsapnak bennünket , ez drz fórum.
De ez van , súlyelosztás , futómű......na meg tudás is kell. még egy 240 év gyakorlás és mi is így motorozunk...
hallod azt vettem észre a szokott helyeket mentem. van egy mosódeszka , felvettem egy pöccintésre állva kerékre, aztán átugrátam rajta. csak lestem.
A 180 fokot most kezdem majd gyakorolni, de tudod mi van ...fekszel , meg törik valami. rajtad is meg a drz én is.
Azt meg nem akarom.
én is jól tudok menni vele de ha lenne 1komolyab gépem biztos jobban tudnék fejlödni de pénz beszél kutya ugat
bejönnek a 2T endurók is
föleg ha látok róluk vmi fajin videókat
meg élöbe láttam már nagytarcsán 1ilyen 300as KTMet és hát nagyon állati volt,srác úgy motorozott vele mindha vmi triál gép lett volna igy
Imádom ezt a kis "sárgát" de tudom azt hogy mit tudok vele megcsinálni, meg mit tudtam egy kölcsön naranccsal. Amiket felraktunk videókat tudod azok csak ilyen lazulós ,bohóckodások. Amit majd veled, veletek is szeretnék. De a nyári edzések azért ennél komlyabbak voltak. Erőnléti edzések ,pályán , bányába és most konditerben. Az lenne a jó megtartani ezt... a 'Drz' -nek. Úgy ahogy te is irtad egy másik meg .... csak kinek van erre pénze. A dolog másik része az az hogy munkanélküli lettem és hitel is van még rajta, nem sok de ,van. 5000 pályázatot elküldtem már de még semmi, nem is tudom mi lesz. Ha nem lesz meló csak letámasztom aztán, enni nem kér. De igy súlyadó, bocsss lóerő adó , biztosítás, havi részlet, mellete ugye otta passat, (azon is még van) ami most az első.
Akirmim is lesz , lélekben MINDIG IS DRZ-s VOLTAM - VAGYOK ÉS LESZEK IS!...
inkább ha 1szer annyi pénzem lesz veszek hozzá 300-400e ért 250 2T crosst
de nem tom ez mikor jön össze
remélem neked összejön az eladás és valóla tudod váltani a jövö évi versenyeidet
Tettem fel enduro cross vidit majd nézdd meg!
mivan veletek nem motoroztok
off roados DRZések(nem sm)