Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ők is ezt hitték
link ez egy régi cikk de érdekes a vége. hogy milyen rossz a vadászoknak
ki védi nem örzik azt éjjel nappal
nálunk ma ö volt a csúcsdísz a karácsonyfán
Védett területen nem hiszem
Ne érts félre, veletek vagyok, de az erdészek, meg a rendőrök mit szólnak hozzá, hogy védett területeken mociztok ? Manapság már nem 2 forint a bírság
ezt úgy hívják F.E.C.=freestyle enduro cross
tehát szabadstílus=mindent szabad
Ne érts félre, veletek vagyok, de az erdészek, meg a rendőrök mit szólnak hozzá, hogy védett területeken mociztok ? Manapság már 2 forint a bírság
na mivan emberek, mindenki részegen fetreng az asztal alatt v mé nem írtok?
Hát azért két motorozáson már túl vagyok de még nem hagytam el a gyapotot!
De minden építő jellegű kritikát,és jó tanácsot szívesen fogadok!

Üdv.!
ezt úgy kifújja neked mint a huzat... én is igy csináltam először, 2 motorozást bírt ki
Jé tényleg! Ezt én észre se vettem. Majd megkérdezem a kollégámat (ő volt a pilóta,vele repültem) hogy mi is akar az lenni!
Jó az a "Sleep Safe" gomb, ha megnyomod nyugodtan aludhatsz is vezetés közben...
vagyis WRP tömném újra.
Először a perforált csövet tekerném be acélgyapottal és utána üveggyapottal a többi rést.
Most jöttünk haza a kórházból, nincs semmi baj csak az asszony mai nap van kiírva szülésre de még nem jött el a napja.Első baba lesz

Olvasván a fórumot, tök jó az a karácsonyi versike:)
A pufó töméssel kapcsolatban nem lettem okosabb.
Egy pufós barátom szerint először acélgyapottal tekerjem körbe és aztán üveggyapottal , így sokáig bírja a hőt.
Én levettem a gyári pufót , helyette egy ovál WRP dobot szeretnék tenni.
"kidörrentő" téma!

Én is épp most raktam be perforált csövet és tömtem ki gyapottal,mert kurva hangos volt a gép. Minden motorozás után csöngött a fülem két napig. kipufogóstól vettem a gyapotot. Azt mondta speckó gyapot,de én nem láttam különbséget. De majd meglátjuk hogy meddig fogja bírni. így egy fokkal hallkabb lett,de még így sem az igazi.
okás . csak bírja ki a tavaszt ez a szutyok
jó volna arra menni.majd tavaszal.
csak az erdőkbe volt az úton kis hó, meg Halesz fele, de a rétek faján csúsztak
Jásszentlászló-Móricgát-Kiskunfélegyháza közt
helló!merre van ez a hely ahol szoktál motorozni?
Ha esetleg lenne valakinek ingere erre felé motorozgatni akkor nagyon szívesen idegenvezetek! Nemrég is jött egy csapat felszerelkezve sátorral. Letáboroztak 2 napra az erdő szélén és és bemotorozták a környéket. Szóval gyertek!
( ja és mellesleg minden évbe itt kerül megrendezésre elég színvonalas nemzetközi enduró verseny is)
télnek nyoma sincs nálatok ahogy látom itt még van havas lucsok