Most jöttünk haza a kórházból, nincs semmi baj csak az asszony mai nap van kiírva szülésre de még nem jött el a napja.Első baba lesz
Olvasván a fórumot, tök jó az a karácsonyi versike:)
A pufó töméssel kapcsolatban nem lettem okosabb.
Egy pufós barátom szerint először acélgyapottal tekerjem körbe és aztán üveggyapottal , így sokáig bírja a hőt.
Én levettem a gyári pufót , helyette egy ovál WRP dobot szeretnék tenni.
Én is épp most raktam be perforált csövet és tömtem ki gyapottal,mert kurva hangos volt a gép. Minden motorozás után csöngött a fülem két napig. kipufogóstól vettem a gyapotot. Azt mondta speckó gyapot,de én nem láttam különbséget. De majd meglátjuk hogy meddig fogja bírni. így egy fokkal hallkabb lett,de még így sem az igazi.
Ha esetleg lenne valakinek ingere erre felé motorozgatni akkor nagyon szívesen idegenvezetek! Nemrég is jött egy csapat felszerelkezve sátorral. Letáboroztak 2 napra az erdő szélén és és bemotorozták a környéket. Szóval gyertek!
( ja és mellesleg minden évbe itt kerül megrendezésre elég színvonalas nemzetközi enduró verseny is)
tehát szabadstílus=mindent szabad
De minden építő jellegű kritikát,és jó tanácsot szívesen fogadok!
Üdv.!
Először a perforált csövet tekerném be acélgyapottal és utána üveggyapottal a többi rést.
Olvasván a fórumot, tök jó az a karácsonyi versike:)
A pufó töméssel kapcsolatban nem lettem okosabb.
Egy pufós barátom szerint először acélgyapottal tekerjem körbe és aztán üveggyapottal , így sokáig bírja a hőt.
Én levettem a gyári pufót , helyette egy ovál WRP dobot szeretnék tenni.
Én is épp most raktam be perforált csövet és tömtem ki gyapottal,mert kurva hangos volt a gép. Minden motorozás után csöngött a fülem két napig. kipufogóstól vettem a gyapotot. Azt mondta speckó gyapot,de én nem láttam különbséget. De majd meglátjuk hogy meddig fogja bírni. így egy fokkal hallkabb lett,de még így sem az igazi.
( ja és mellesleg minden évbe itt kerül megrendezésre elég színvonalas nemzetközi enduró verseny is)