Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az RMX ára: 2.000.000 HUF
szarok a rendőröktül vázz remélem nem lesznek arrafele 31-én
Hali tud valaki informácios kijelzőt drzre ? Nem a gyári , jeladós kéne
!
de vagyok
Szega én vagyok csak youtube -on nézgelődtem az enduro videok között !
dehogy
Kopp-kopp
Alszik mindenki?
Kitaláltuk, hogy megnézzük ezt az évadnyitó bulit.Itt találsz néhány képet az évzáró partiról
Van kedvetek velünk tartani.
Szerintem 6-8 motor, és ha olyan a terep 2 quad.
Bográcsba egy gyors paprikás krumpli, forralt bor, tea.......és sok-sok endurózás!
okés
Csak is 4T.
KTM 2Tv4T,
Apró adalék: nem tudtam, hogy milyen gépet hajt GD. abszolút nem volt személyes.
Nekem rossz emlékeim vannak a KTM-es időszakomról, de így már talán érthető a reakció.
szerintem egyikötök sem volt korrekt a másik fél motormárkájával kapcsolatban,mármint hogy az szar meg emez szar(mindkettö márkánál megvannak a széthajtott agyonbaszott gépek amik alig akarnak menni)
(én véleményem )
kedves T
értem most már csak ne haragudj mert nem fogtam
a 7 elemimel teljesen igazad van

köszi
Kimarad. Legalább délig dolgozom, azután meg már nem érdemes elindulni, de Nektek jó szórakozást.
Végre egy igazi szakértő.

Én kérek elnézést, hogy "egy (gondolom) ezeréves, összevissza kókányolt" motorral jártam.
31
Mesélj.
Végülis, tökre reális (és értelmes) összehasonlítani egy új DRZ-t meg egy (gondolom) ezeréves, összevissza kókányolt KTM-et indíthatóság szempontjából...
hehe kipróbáltam rm-z-t... Azért érdeklődöm az rmx áráról
Te kis Humor Harold.
Azt,hogy nem adtál nekik eleget enni,azt mgdöglöttek 30-é van komplett porlasztóm,újszerű
Igazából a bal oldaláról vettem le 1 valamit amire 2 vezeték megy és kapcsolatban van a gáz karral.(kis fpegatható műanyag,viszont később jöttem rá,hogy a házát lehet álligatni.Próbáltam egyik végállástól a másikig meg középre is de sok válltozást nem észleltem)
A másik dolog meg egy hengeres szelep féleség amit ugyancsak levettem meg vissza raktam(erre is azt hiszem villamos vezeték megy) Most olyan a gép mintha "benne lenne a folytás" Lomhán reagál a gázra...
Lehet nem megrúgni, hanem berúgni kellett volna