Kitaláltuk, hogy megnézzük ezt az évadnyitó bulit.Itt találsz néhány képet az évzáró partiról
Van kedvetek velünk tartani.
Szerintem 6-8 motor, és ha olyan a terep 2 quad.
Bográcsba egy gyors paprikás krumpli, forralt bor, tea.......és sok-sok endurózás!
Apró adalék: nem tudtam, hogy milyen gépet hajt GD. abszolút nem volt személyes.
Nekem rossz emlékeim vannak a KTM-es időszakomról, de így már talán érthető a reakció.
szerintem egyikötök sem volt korrekt a másik fél motormárkájával kapcsolatban,mármint hogy az szar meg emez szar(mindkettö márkánál megvannak a széthajtott agyonbaszott gépek amik alig akarnak menni)
(én véleményem )
Végülis, tökre reális (és értelmes) összehasonlítani egy új DRZ-t meg egy (gondolom) ezeréves, összevissza kókányolt KTM-et indíthatóság szempontjából...
Igazából a bal oldaláról vettem le 1 valamit amire 2 vezeték megy és kapcsolatban van a gáz karral.(kis fpegatható műanyag,viszont később jöttem rá,hogy a házát lehet álligatni.Próbáltam egyik végállástól a másikig meg középre is de sok válltozást nem észleltem)
A másik dolog meg egy hengeres szelep féleség amit ugyancsak levettem meg vissza raktam(erre is azt hiszem villamos vezeték megy) Most olyan a gép mintha "benne lenne a folytás" Lomhán reagál a gázra...
!
Alszik mindenki?
Van kedvetek velünk tartani.
Szerintem 6-8 motor, és ha olyan a terep 2 quad.
Bográcsba egy gyors paprikás krumpli, forralt bor, tea.......és sok-sok endurózás!
Nekem rossz emlékeim vannak a KTM-es időszakomról, de így már talán érthető a reakció.
(én véleményem )
értem most már csak ne haragudj mert nem fogtam
a 7 elemimel teljesen igazad van
köszi
Én kérek elnézést, hogy "egy (gondolom) ezeréves, összevissza kókányolt" motorral jártam.
A másik dolog meg egy hengeres szelep féleség amit ugyancsak levettem meg vissza raktam(erre is azt hiszem villamos vezeték megy) Most olyan a gép mintha "benne lenne a folytás" Lomhán reagál a gázra...