Ööö a data mappába. és akkor hogy ha Pl. ruhát vagy motort akarsz berakni akkor simán csak másold be data mappába. De ha pályát akarsz berakni akkor Data/User Track/ és ide.
Itt egy ien énféle video: http://www.youtube.com/watch?v...
kérdezz! ha érdekel segítek...Street A2-ben az én motyóm második helyet "kapott" volna ha vittem volna versenyre. haverommal hangnyomásra vittük a kocsiját, az kemény volt.
Jelenleg 125dB (kb)van autómban.(decibel)
Kösz , letöltöttem a durvább whipeket! amit csinál a gyerek a videón azt nem tudja gyárilag a program. Azt birom ,oda is akartam irni hogy a mototrax -el hagyjanak békén, de nem irtam , sok az okos ember. Lefikázzák. A legjobb off játék szerintem. köszi a segítséget majd szólok..
Köszi , somogyis hangszóró ..kb. 500/300 sin teljesítmény, alsó frekvencia 27 hz , átmérő 40cm, jó remananens mágnesességű mágnessel, hosszútekercseléssel. külső poliuretán membrán külső porvédővel. membránszél z-hajtású csillapitópapír- És zárt a doboz. na ez nagy hiba , a bass reflex doboznak nyitva kell lenni. plusz egy csövet kell belerakni amit ugy számolunk ki a hangszoró alsó frenventált abszolut teljesítményét megszorozzuk 4gyel igy megkapjuk a cső hosszát miliméterben, (átmérő 100mm)
és nem árt egy jó dömpingfakot értékű erősitő amely meghaladja a 10000-16000 egységet. teljesítmény duplája lehetőleg
djzsozso sikerült megoldanod mx vs atv be a whipet?
Énis nagy buzerátorja vagyok ennek a játéknak megvan benn mindenem, szal ha valamit nem tudsz akkor szojj.
Az attól függ hogy ki van -e alakítva az akusztikai delikvációs sinusakviziciós jelleggörbe a negativ depolarizált frekverntált keresztváltási jellegörbén..amely a pozitiv amplitudo dömpingfaktor eldiferált balanszolásával tekinhetö meg.
Magyarul és röviden.. Ki van -e vágva a kalaptartó?
Néztem Drz club weboldalán volt egy hirdetés, carbon deklivéddöt árult párban, ragasztoval, csomagban, de 2006 os a hirdetés. Irtam egy e-mailt neki demég nem válaszolt
Itt egy ien énféle video: http://www.youtube.com/watch?v...
amég nincs autóm addig nem annyira érdekel a téma, és nem is lessz 1 darabig, 1. a jogsi aztán DRZ aztán autó...na és akkor zenecumó
Jelenleg 125dB (kb)van autómban.(decibel)
mert valami működik , van ami nem
ja és kössz a tanácsot
és nem árt egy jó dömpingfakot értékű erősitő amely meghaladja a 10000-16000 egységet. teljesítmény duplája lehetőleg
Énis nagy buzerátorja vagyok ennek a játéknak megvan benn mindenem, szal ha valamit nem tudsz akkor szojj.
am kegyetlen ez a szöveg amit írtál
Magyarul és röviden.. Ki van -e vágva a kalaptartó?
Sajnálom.
Meg hát mit is kérhetnék érte....
ott rohad meg vagy el is adod?
jó lenne pályázni,de sajnos a munka az munka
Én mindeképp ragaszkodok a carbon-hoz nekem valahogy az jobban tetszik. Ugyhogy aki tud jelezze legyenszives