Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amibe nincs gyorsítófúvóka hiába rángatod a gázt .
izzííícs oszt ínnndicccs
nekem -5ben úgy indult múltkor hogy oldalra döntöm tekertettem 4-5öt, még egyszer megdöntöm oldalra amíg folyik kis benya a túlfolyón, aztán így már beindul, persze szivató rajta... ettől hidegebben nem próbáltam még indítani
hát még izzítógyertyával milyen lenne
Szia!
Nekem a hőlégfúvós módszer mindig bejön. Hozzá kell tennem, hogy a kamrában nincs fűtésem, de mégsem hűl le annyira, mint kint. Tehát egy székre rakva ráállítom a hőlégfúvót a karbira + hengerre, hagyom melegedni 20 percet (szigorúan bal oldalon, tehát a benzincsap és alatta fúvatom) és ezek után egy-két gázmarkolat tekerés, szivató félig ki, és röff. Nekem így mindig beindul, ezt követően hagyom pöfögni 10 percig, és amikor már üzemi hőmérsékletű, akkor irány kifelé. Azt kell mondanom, hogy a DRZ Q érzékeny a hidegre, tehát az indítás -10 környékén csak ilyen furmányosan megoldható! Szerintem befúvós előmelegítés nélkül -10-ben az életben el nem indulna......
itt is megnézheted.
www.robogotuning.hu
Velem eddig teljesen korrektek voltak
rmc-ben láttam zöldet
parilla egy rakás szar!
van fekete zöldet nemtom
innen vette: nagyvasrú
Parilla olcsóbb
DRZ07: megkérdezhetem hol vetted a sárga teleszkóp védő gumit vagyminek mondjam.....? van belőle fekete is? vagy esetleg zöld?
8990 ha jól néztem
universal motornál
asszem 7ezer a pár
kösz ez már a második ganitura rajta (kötegelöböl)
tegnap megint leszakadt az idom kicsit mivel beleakadtam 1bokorba
ezt már forrasztgadhatod
halott ügy,jövöre lecserélem csak most nincs kedvem
Nem értem miért kell kötegelőkkel kókányolni az idomot, mikor a hátoldaláról szépen meg lehet javítani forrasztópákával...
jól néz ki a kábelkötegelő
nem kell azt takargatni
nekem is csak szívatóval ment
lehet a hó miatt mert tavaly a
száraz hidegbe nem szenvedtem vele
csak szivatóval menet közben?
én tavaly -18 mentem szivató nélkül
E-be nincs termosztát
marad a fúvókázás ilyen hidegbe
szia,én úgy tudom nincs.hűtőt szoktam eltakarni ilyen hidegben
S ben van,de ez is nehezen viseli a hideget(-10)
üresbe alapjáraton kb 10másodpercet megy és leál