Ha nem oly surgos, nekem szerintem akad szivocsonk a legszurohaz belepojehez. Volt egy rutinis szerelo Pesten aki felbovitette a fofuvokakat kb 1100- es gixer meretere, meg kiiktatta kornyezetvedelmi tiltast. Sportszurovel, nyitott dobbal 120 lovat mért a padon egybol. Haverok jo szajizzel hasznaltak, es kb 6,5 eket kortyolt nekik is, csereben nem durrogot, szepen vette a fordulatot...
Köszönöm sportdob nincs, nem is lesz fúvókázástól tartok én is, mert akárhogy állítjuk be, a 6,5 a minimum, amit elérek vele.. Pedig nem állat módon megyek 2 éve van nálam.. Azóta a karbival folyamatosan szívok...
Sportdobod van? Lehet, hogy hozzá van fúvókázva a géped, és így adtak neki plusz levegőt. Vagy csak szívóhangot kívántak. Olcsón sehonnan, bármelyik Suzukinál rendeld meg.
Tanácsot szeretnék kérni! Most vettem észre, hogy nekem hiányzik a képen látható, 10es számu cső! Annak van fontos szerepe, vagy maradhat így? Ha szükséges, akkor honnan tudom olcsón beszerezni?
Segítséget előre is köszönöm!
Sziasztok!
Normális jelenség, hogy a két keverékből álló hátsó gumi puhább részén a mintának lett egy pereme? Csak a legutóbbi 100km után jelent meg, előtte nem volt ilyen. Lett egy kis "búgó" hangja is ettől. Más is tapasztalt már ilyet?
Ne röhögjön kend, maga is azt csinálta, aztán majdnem árok lett belőle :) Pedig az a bandit maga volt A vizesbandit, azt befejezted a Suzuki helyett becsülettel.
Nem,hadonásztam a fogóval,aminek az eredménye hogy a cucc kiszakitotta a környezetvédő papírtasi allját és a földön landolt.
Szóval a cuccot berekkentettem egy kosár alljára a polcon és vert hadként elsettenkedtem.
Segítséget előre is köszönöm!
Normális jelenség, hogy a két keverékből álló hátsó gumi puhább részén a mintának lett egy pereme? Csak a legutóbbi 100km után jelent meg, előtte nem volt ilyen. Lett egy kis "búgó" hangja is ettől. Más is tapasztalt már ilyet?
1. Zoli
2. Szotyi
1 kérdés 2009-es 1250 Banditra fel lehet tenni az S idomait?
üdv
Szóval a cuccot berekkentettem egy kosár alljára a polcon és vert hadként elsettenkedtem.