1. Megnézni, hogy van -e benne valami azonosító: gyártó, cikkszám (ha nincs akkor nem nagyon eröltetném, mert szerintem illegális modosításnak számit, és erre mostanság igen rászáltak, cikkszámmal is az Magyarországon, ha nincs bevezetve a forgalmiba)
2. Googlebe beírod a gyártót, vagy azonosító
3. Ha szerencséd van, akkor kapsz ilyen tálálatot: https://www.ermax.com/Suzuki/G...
Ennyi segitôkész kötekedéstôl mentes egyed mellett tényleg jobb, ha eléritek az 1 hónapig senki se szólal meg célotokat, mégha igen gyerekes is. Sok sikert!
Sziasztok! A motoromhoz adták az alábbi hasidomot. Sajnos a középsztender "útban" van. Rá való szerintetek, s hogy lehet felfogatni? Közepét ki kell vágni a középsztender miatt?
Mondjuk végignézve a dolgokat, nincs Off állás, simán zár az On-ban ha áll a gép. Ego nincs mit nyitogatni zárogatni, állítási lehetőség a tartalék meg az átfolyó ha karbiból vmiért leengedtük a cuccot. Bocs, lassan ismerkedem csak a géppel :D
értem, köszi! vákuumos a csap. Pont akartam kérdezni, hogy érdemes-e zárva tartani ha áll a gép, vagy nem kell vele foglalkozni. Yamahán nem volt ilyen csap. Ezek szerint ajánlatos :) Köszi!
Ez egy " low budget" motyo! Vagy maskeppen also polcos...az 1200- en van benzinszint jelzo par szaz euroert lehet ra venni 1200-es muszerfalat meg szintmero jeladot. Onnan mar csak egy lepes a tank modositasa. Lehet még présszerszam ra is tette a helyet..
Vagy a mar emlitett, telitank- napi szamlalo lenullaz- ON ... A harmadik tankolas utan mar tudod, hogy mikor kell kutra menni.
Az nem sokat mond, hogy mennyire nedved a csap, mert parolog az uzemanyag..., Erdemes felujitani, ha vakumos resz ment tonkre, akkor kinyirhatja azt a hengert aminek szivocsonkjara- porlasztojara ra van kotve.
Van egy 97es cbr 600f em, az ugyanez.
De 09 street-emen annyi vomt hogy egy sarga szegenysegjelzo felvillant mikor benzint kert.
Szoval ez luxi.
En parszor a hondan beszoptam hogy indulas elott csapd fel ON-ra kulomben jon a .... erdo es a tatott szaj.
Remelem ezen legalabb vakumos a benzincsap.
Amugy ha folyik vagy felujitod, vagy masik csap, mert ha nem birjak a tuszelepek telivagja a hengereket es lehet 20 liter benzines olajat leengedni az olajteknobol.
Ha csuklik az biztos jele hogy van meg 50km.Es tolni fogod. Ekkor tedd at tartalekra.
vagy egy palcat ledugsz es mericskeled.
tobb mint 20 eves a motor, nem volt jellemzo akkor a luxi benzinszint jelzo.
Ma egy 97-es 600as Bandit tulajdonosa lettem :) Egy dolgot hiányolok, üzemanyag szint jelző. Nincs rá valami megoldás? Meg hazaérve látom, hogy a benzincsap "nedves", cseppenésnyi cucc nincs rajta, csak kenet van rajta. Ez normális, vagy csapcsere? Köszi
Te, őszinte leszek. Egymás után mentem a kettővel. És akkor inkább a 600. Kezes, könnyed, ha leforgatod, elég erős.
De azt gyári futóművel, gumival is könnyen befordítod. Az 1200-höz meg vasakarat kell, pláne túragumin.
De majd priviben küldök egy szigorúbbat, ide nem merem betenni, mert kitiltanak :DDDDDD
2. Googlebe beírod a gyártót, vagy azonosító
3. Ha szerencséd van, akkor kapsz ilyen tálálatot: https://www.ermax.com/Suzuki/G...