1. Szotyi
2. Zoli
3. Pocses
4.....
Sajnos nem jön össze. Délután Gyöngyösön van melóm. Mondjuk ez már korábban kiderült, csak nem ugrott be amikor beírtam magam :(
Nem nagyon lesz ra szukseged, mert inkabb szerelgetni/ szereltetni fogod, mint motorozni, hacsak nem valami ultra super megkimelt darab. De ha földhöz vered sem fogsz hoza alkatreszt kapni...
Amugy pl nemetek, osztrakok forgalmaznak fojtas szetteket, amivel vizsgaztava a motor, utana jegyzokonyv alapjan, lemodositjak a forgalmiat a hivatalban... https://www.ebay.de/sch/i.html...
Igy megy az pl nemetben. Magyarorszagi eljarast nem ismerem.
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy megcsinálnám az A korlátozott jogosítványt és a családban van egy suzuki bandit 400-as motor. Meg lehet oldani ennél a motornál a visszafojtást, hogy kompatibilis legyen ezzel a jogosítvánnyal?
A válaszokat előre is köszönöm.
Nem akar lemenni a villámos ikon egyik idojarasos oldalin sem.
Tobbiek, hogy vagytok ezzel?
De csak halkan jegyzem meg, nekem vasárnapra csak villámot mutat az előrejelzés
2. Zoli
3. Pocses
4.....
Sajnos nem jön össze. Délután Gyöngyösön van melóm. Mondjuk ez már korábban kiderült, csak nem ugrott be amikor beírtam magam :(
Amúgyis ha...............akkor tiger 900.
2. Zoli
3. Pocses
4. Yoss. Remélem :)
2. Zoli
3. Pocses
4.
(hacsak az időjárás közbe nem szól)
2.Zoli
3.
4.
Majd onnan kavarunk vmerre.
Letszam,folytasd:
1. Szotyi
2.
3.
4.
Nem tudod megoldani, jobb is az úgy, inkább nézz valami stabilabban működő motort.
Amugy pl nemetek, osztrakok forgalmaznak fojtas szetteket, amivel vizsgaztava a motor, utana jegyzokonyv alapjan, lemodositjak a forgalmiat a hivatalban...
https://www.ebay.de/sch/i.html...
Igy megy az pl nemetben. Magyarorszagi eljarast nem ismerem.
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy megcsinálnám az A korlátozott jogosítványt és a családban van egy suzuki bandit 400-as motor. Meg lehet oldani ennél a motornál a visszafojtást, hogy kompatibilis legyen ezzel a jogosítvánnyal?
A válaszokat előre is köszönöm.