En mar a 80 kmt is tulleptem......
Sikerult kiforditani a jobb terdemet endurozva, mar hajlik labtartoszogig, szoval jovo hetvegen lepokhalozom a versyst......
Ja, hülye vagyok, pont azt nem írtam, hogy hol kell forrasztani. Tehát, az fokozatszenzorban, az első lánckerék alatt. De előtte érdemes rámérni. A bal oldali műanyag dekli alatt van egy fehér stekker, ez a szenzoré. Ezt széthúzod és a kék vezeték és a test között üresben majdnem 0-t, azaz néhány Ohm-ot kell mérni. Sebességben pedig szakadást. Ha meleg motornál is szakadást mérsz üresben, akkor a szenzorban van a gond és lehet visszaforrasztani a kék vezetéket. Nálam legalábbis így volt, de mostmár tökéletesen működik (kopp-kopp-kopp)
Teljes mértékben igazad van! Egyébként amióta itt üzengetünk én is arra gondoltam, hogy azokat kell átnéznem amit szétszedtem!!! Azt, hogy minek szedtem ki a pumpát az egy nagyon jó kérdés, de nem tudnék rá értelmes választ adni. Ezért jó, hogy így üzengetünk, mert így nekem is jobban leesnek dolgok! Köszi a segítséget, a jövő héten átnézem, remélem meg tudom oldani a fulladás kérdését!
...ez nem az az eset, hogy felszavakbol ertjuk egymast...
Szoval azota torpan, hogy karbantartottad?
Belfujtal mar a tank aljan levo let csonkba, meg a hozza csatlakozo csovekbe, hogy szabadon atjarhato...addig nem kell fötengelyt cserelni...
Minek szedted ki a pumpat? Amugy elvilwg az aljaban van egy pick szuro ami vagy meg tisztitgato, vagy cseres...de nyilvan az nem egyik naprol a masikra okoz gondot.
Szoval jozan foldmuves esszel, ha azota torpan miota belepiszkaltal, akkor azokat kell atnezned amit megfogtal.
Sikerult kiforditani a jobb terdemet endurozva, mar hajlik labtartoszogig, szoval jovo hetvegen lepokhalozom a versyst......
Amugy meg mindig 50km nel tartok.
ismer valaki olyat aki bont / bontott 400-as motorokat? 1998-as modellhez érdekelne néhány cucc!!
köszi!
Szoval azota torpan, hogy karbantartottad?
Belfujtal mar a tank aljan levo let csonkba, meg a hozza csatlakozo csovekbe, hogy szabadon atjarhato...addig nem kell fötengelyt cserelni...
Minek szedted ki a pumpat? Amugy elvilwg az aljaban van egy pick szuro ami vagy meg tisztitgato, vagy cseres...de nyilvan az nem egyik naprol a masikra okoz gondot.
Szoval jozan foldmuves esszel, ha azota torpan miota belepiszkaltal, akkor azokat kell atnezned amit megfogtal.