Igen, minden gyári rajta. Tegnap volt olaj és szűrő csere, illetve tegnap tankoltam tele, de az idén már használtam, és eddig nem tapasztaltam a fulladást. Üzemanyagszűrő nem volt cserélve.
-Minden gyári rajta?
-A benzin friss vagy még a tavalyi?
-Légszürö mikor volt cserélve?
-Üzemanyagszürö volt tisztítva cserélve?
-A tank szellözik rendesen?
Jópáran jelezték már ezt a gondot,ha nem is tipushiba de akkor nem egyedi.Éppen becsukott szemmel is megtalálja az ürest aki már motorozott jó néhány évet, km-t,de azért szeretem ha valami ott van akkor működjön is rendesen.
Hali! Pont most javítottam meg az ilyen problémámat. A lényeg, hogy a forrasztás elenged és vissza kell forrasztani. Ehhez ki kell kaparni a fehér szilikon-szerű tömítést, visszaforrasztani és újra leszigetelni. Tegnap csináltam, ma ellenőriztem. Perfekt!
Ja, 600 K2 Bandit, más típusnál nem garantálom
igen volt az egyik csoporttagnak nehezményezte hogy a blokkon belül olaj kerül a kontaktokra kikiáltotta típushibának de mivel másnál nem jelentkezett és szinte az összes motornál olaj van ott ez a kijelentés megkérdőjelezhető , mielőtt össze vissza telenyomkodol mindent szilikonnal nem ártana kimérni hogy hol a gond lent a blokknál a kábelezésnél vagy akár az égőnél
Sziasztok! Üresvisszajelzőm ha melegszik a motor nem világít ha visszahűl megint jó.Oldaltámasz érzékelője kitakarítva befújva ott nem keresném a hibát tovább. Valaki említette az egyik csoportban,hogy a deknit levéve a vezetékeket újraforrasztotta és telenyomta szilóval,kérdezném volt már valakinek ilyen problémája és el tudta e hárítani a hibát? Köszönöm
2009-as Suzuki GSF 650-re keresek egy pár új lábtartót. Sajnos zömében interneten csak a régebbi pédányokkal kompatibilis termékeket találtam. Egy link, ahonnan rendelni lehet éppúgy tökéletes, ha valakinek van és elpostázná az pedig a non plus ultra. Tudna valaki segítni esetleg?
Hat gondolommal nem megyek semmire! Nezdd meg!
-A benzin friss vagy még a tavalyi?
-Légszürö mikor volt cserélve?
-Üzemanyagszürö volt tisztítva cserélve?
-A tank szellözik rendesen?
Ja, 600 K2 Bandit, más típusnál nem garantálom
2009-as Suzuki GSF 650-re keresek egy pár új lábtartót. Sajnos zömében interneten csak a régebbi pédányokkal kompatibilis termékeket találtam. Egy link, ahonnan rendelni lehet éppúgy tökéletes, ha valakinek van és elpostázná az pedig a non plus ultra. Tudna valaki segítni esetleg?
Köszönöm szépen előre is!