Jó a bukócső. Hasonlóban gondolkodom most én is. Ha netán úgy járnék mint tegnap, akkor ne érjen le az idomos oldal. Kipróbáltad már: Ha ezzel oldalra dőltöd a motor, először gondolom a cső ér le, az index meg csak akkor ha lenyomod a kormányt jó nagy erővel?
Hajajj, aCAD konkurenciám is? Hát hogy már segíteni sem lehet nyugodtan, abból is piaci verseny van
Amúgy azon filóztam, hogy minél részletesebben szerkesszem meg a kontúrokat, vagy minél ívesebbek legyenek?!
lényegesen esztétikusabban néznek szerintem ki, ha nem szaggatott a széle. Meg kevesebb kosz tapad meg.
Nem, nekem nem lett semmi bajom, csak majd szétvetett a düh . A csóka elhúzott a helyszínről, gondolom bedobott még valamit a legközelebbi csehóban. Próbáltam megkeresni, hogy szétszaggassam az arcát, mint üzbég paraszt a tangóharmónikát, de bottal üthettem a nyomát. Sebaj, legközelebb leverem rajta ezt is.
Szevasztok !
Szép idő volt, gondoltam nem ártana motorozni, de csak óvatosan, tudom, nem tapad már úgy a gumi, dehát a kiszámíthatatlan sors közbeszólt, így mai kiruccanásom költségesre sikerült.
Egy kissé alkesz embertársam egy az egybe szemből nekem akart jönni, és meg nem hagytam magam (jobbkanyar után ő a nekem balra eső sávból kamikázét játszva -gondolta jó poén - csinált előttem egy max kört ). Első fék be, így nem ütköztünk össze, csak nincs ABS-em, és rajta maradt a kezem a féken, majd oldalra dőltem, csak az volt a baj, hogy csúszott az út szél, és kénytelen voltam letenni a vasat. Bánta a jobb indexem (ripityára tört), meg a jobb oldali fejidom (lehorzsolódott, végigrepedt 5 cm hosszan, és elmozdult), az oldaldekninek nem lett baja (jó hogy van bukógomba). Hogy lehet megcsinálni az idomot (várom az ötleteket) ? Indexet arra gondoltam hogy tükörbe építettet veszek/szerzek be (hogy kiégesse a szemét a vakoknak is).
El is mondom, hogy működik. Felteszed a csatlakozókra a 4 csövet. Szelepek beállítva, motor meleg, alapjárat előírás szerint felemelve. Az összes kis csap elzárva. 4-es henger csapja kinyit, a műszer alatti golyóscsappal úgy beállítom a folytást, hogy a mutató ne oszcilláljon, de reagáljon a kis gázmozdításokra is. Leolvasom, elzárom a 4-est, megnyitom a 3-ast, leolvasom. Ha nem stimmel, szinkroncsavar teker. 4-es leolvas, 3-as leolvas.....stbstb. K_István ugyanígy csinálja, meg Kraven is. Meg egy páran.
Hali!
Ha nincs más jelentkező,engem lehet,hogy érdekelne a szinkronozó Bár ha valakinek az élete múlik rajta,hogy megvegye,akkor nem fogok rajta azért összeverekedni
Üdv:Bandy
Megszabadítottam szegénykét a rászáradt dzsuvátol, aztán elvittem egy szárító körre!
Nekem ez szórakozás, lazítás.
HA fényvisszaverős kell, akkor www.foliavagas.hu
Ha sima....akkor itt a Matricás topicban keresd Gergoe-t....vagy a motormatricás oldalt (?)
Hiszen ha nem tudsz valamit, meg tudod kérdezni, de ha csak TE ismersz valamit, és hiányosan - akkor kitől kérdezzel?
Én itt lattam matricakat:
http://motormatricak.hu
http://foliavagas.
hu/
El Diablo tudsz segíteni ?
Amúgy azon filóztam, hogy minél részletesebben szerkesszem meg a kontúrokat, vagy minél ívesebbek legyenek?!
lényegesen esztétikusabban néznek szerintem ki, ha nem szaggatott a széle. Meg kevesebb kosz tapad meg.
Üdv, &rash
Alakul a hűtővédő project
&rash, demrob rászállt a témára........és csak úgy lökik az igét:-)
Meg még lett szólva már manusnak, akik viszont nem ilyen gyorsak.......
Szóval lassan kész lehet a prototipus?
Ezt ne feled.
MInden más csak pénz kérdése!
Szép idő volt, gondoltam nem ártana motorozni, de csak óvatosan, tudom, nem tapad már úgy a gumi, dehát a kiszámíthatatlan sors közbeszólt, így mai kiruccanásom költségesre sikerült.
Egy kissé alkesz embertársam egy az egybe szemből nekem akart jönni, és meg nem hagytam magam (jobbkanyar után ő a nekem balra eső sávból kamikázét játszva -gondolta jó poén - csinált előttem egy max kört ). Első fék be, így nem ütköztünk össze, csak nincs ABS-em, és rajta maradt a kezem a féken, majd oldalra dőltem, csak az volt a baj, hogy csúszott az út szél, és kénytelen voltam letenni a vasat. Bánta a jobb indexem (ripityára tört), meg a jobb oldali fejidom (lehorzsolódott, végigrepedt 5 cm hosszan, és elmozdult), az oldaldekninek nem lett baja (jó hogy van bukógomba). Hogy lehet megcsinálni az idomot (várom az ötleteket) ? Indexet arra gondoltam hogy tükörbe építettet veszek/szerzek be (hogy kiégesse a szemét a vakoknak is).
Nem véletlenül négy órás a négyhengeres szinkron teszter!
Egy órával nem egyszerű a szinkronizálás! Szinte lehetetlen!
Ha nincs más jelentkező,engem lehet,hogy érdekelne a szinkronozó Bár ha valakinek az élete múlik rajta,hogy megvegye,akkor nem fogok rajta azért összeverekedni
Üdv:Bandy