Tomika felajánlok neked valamit. Komlói vagyok, ha gondolod, elmegyek veled megnézni. Nekem is ez van 2008 óta, lehet hogy élesebb a szemem, mivel nekem is ilyen van. 06209816757
Van aminek fekete a lengővillája, teleszkópja és a váza is. Eddig úgy gondoltam hogy évjárat függő, de 2008-ban találtam mindkettőt.
Felhívtam, még megvan a motor.
Ha elviszik az enyémet holnap akkor megyek megnézni, illetve van egy ismerős aki megnézi elötte, mert rendes :) F.Levi :)
Én kép alapján nem mondok véleményt,enyémen a lengővilla szálcsiszolt alu,és hozzá tartozott az alu hűtő dísz-védő,ezen fekete a lengővilla,valószínűleg a motor színe miatt,de,hogy ezen miért nincs alu védő-dísz a hűtőn..???
Magával az eladó Redmotors.hu-val nincs vélemény?
A km úgy gondolom reális, reálisabb mint a 16e kmes 2008-as motor. Kinézetre nem látok semmi különöset.
Állítólag zajos lesz a váltó,ha nagyon kis fordulaton terhelték..??Enyémet kb 67ezerel adtam el semmi baja sem volt,csak tankolás+kötelező szervíz,olajfogyasztás nem mérhető eladáskor...
Ha esetleg elviszik a jelenlegi motoromat, akkor Bandit 1250S-t szeretnék helyette.
Ezt néztem én hahu-n. Esetleg valami észrevétel hozzá? Azon kívül hogy külföldi papíros :)
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_1250_s_bandit-11632812
Még nem telefonáltam, csak nézegetek.
Mit kell megnézni ha odajutok?(az alapokon kívül) Vannak típushibák?
Köszönöm!
Nálam egy kb 60 km több részletben végzett teszt de egyszerűen 3-4 lépésben egyre nagyobb adagot adtam neki,most hogy már látszik az olaj veszem visszább apró lépésekben.holnap egy ideiglenes tartót csinálok a duál inyektornak,így már nem zavarja be a feloldalassag.
Egy y elágazás miatt ami egy csövön jön az most kettőn fog így remélem más lesz a mennyiség.
Delutan meg totozok rajta,lesz pici időm.
Majd jövő héten hívlak ha úgy lesz!
Köszi!