Ne bánkódj, nekem ez a tendencia tavaly kezdődött a tavaszi bandittalálkával, és azóta sincs vége. Mire idén az eringre kijutottam, 4X foglaltam időpontot. Mostmár csak röhögök az egészen. Viszont, nem kopik a gumi. Sem :D
Kicsit ellentmondásos a 2. és a 3. lépés, mert eltér a telefonszám egy számjegyben.
Tehát elküldöm az igényemet rendszámmal, matrica kóddal az első számra, majd kapok egy válasz SMS-t (nem tiszta hogy az első, vagy második számról érkezik).
És ekkor kell egy visszaigazoló igent vagy OK-t, vagy üres SMS-t küldeni a második számra.
De ha csak ez szerepel benne, akkor a telefonszámom alapján kapcsol össze a rendszer az igénylő SMS-el?
Vagy csak elírás és a választ is ugyan arra a számra kell küldeni?
Arra a kérdésre gondolsz, amiben meg is válaszoltam, hogy nem gond a tankméret, merthogy max 200km-ként lehet - és KELL is - tankolni? Ergo, senkinek sem kell rád várnia.
Nekem az hogy utálok 200km-enként kutat keresni és ez egy hátrány is lehet egy versenyen, vagyis nekem. Meg nem szeretem amikor miattam kell több ember várakozzon mint pl a defektemnél
Arra a dátumra Horvátországot tűztük ki és most már muszáj menjek valahova mert eddig 3ból egy motorozás sem jött össze, kezdek kicsit feszült lenni
Mi a baj a tankkal? Egy etap nemigen tart 200km-nél többet, az ellenőrzési pontokon meg lehet tankolni. Amúgy meg száguldozós a tempó, nekem mindig nagyon jó fogyasztások jöttek ki. De ha nem jó az időpont, akkor mindegy is.
Románoknál ingyenes a pálya motorral?
Nem e kell áttervezni stb?
Nomeg motorral kell járni melóba................lassan cserélhetem az olajat a hondában.
Ne bánkódj, nekem ez a tendencia tavaly kezdődött a tavaszi bandittalálkával, és azóta sincs vége. Mire idén az eringre kijutottam, 4X foglaltam időpontot. Mostmár csak röhögök az egészen. Viszont, nem kopik a gumi. Sem :D
Vettetek már pályamatricát SMS-ben a Telekomnál?
http://www.telekom.hu/lakossag...
Kicsit ellentmondásos a 2. és a 3. lépés, mert eltér a telefonszám egy számjegyben.
Tehát elküldöm az igényemet rendszámmal, matrica kóddal az első számra, majd kapok egy válasz SMS-t (nem tiszta hogy az első, vagy második számról érkezik).
És ekkor kell egy visszaigazoló igent vagy OK-t, vagy üres SMS-t küldeni a második számra.
De ha csak ez szerepel benne, akkor a telefonszámom alapján kapcsol össze a rendszer az igénylő SMS-el?
Vagy csak elírás és a választ is ugyan arra a számra kell küldeni?
Vagy le kell húzni az egyik gyertyapipát.
Minden betűjét minimum 2x.
Arra a dátumra Horvátországot tűztük ki és most már muszáj menjek valahova mert eddig 3ból egy motorozás sem jött össze, kezdek kicsit feszült lenni