Hazamegy a kisfiú az óvodából.
- Anya, anya, mindenki Rambónak csúfol az oviban!
- Ugyan már kisfiam. Bemenjek és helyretegyem őket?
- Á, anya, hagyd. Ez az én harcom!
Na mi a stájsz taschner úr? Semmi kompromittáló anyag, sehol semmi? Akkor tényleg csak pofázol a vakvilágba, lényegtelen, hogy igazat beszélsz-e? Hümm? Hát kaparj már elő valamit, ahol verettem magam a BMW-vel! Ilyen egyszerűen nem futamodhatsz meg?! Csak van valami ahol magamutogattam?! Különben honnan vetted volna?
Lattam ilyet elolrol torottet,marha nagyot kapott szembol.....a villanyakat ujra kellett perselyezni,hogy hasznalhato legyen,de egyebkent semmi baja nem lett a vaznak.......pedig az elso villa annyira elgorbult,hogy az elso kerek a blokk alatt allt meg,vitte magaval a komplett leomlosort.......rezonanciatol vagy a hibas varattol,vagy kieg mellette az anyag,mitol reped?
Van ott a vázban egy bukógomba.Ha nem garizta le amikor kellett (vázcsere) akkor ha ott kapott elég lehetett a repedésre.
Mivel normál üzemben is repedhet.
Talán tavaly az FZ topikban egy tulaj megoldotta házilag.Mivel az előző tlaj nem vitte vissza így kifutott a visszahívásból.
Ami szerintem genyóság.
Ja ez csak most tűnt föl, mondom én nem egyszerű értelmezni az agymenéseidet: "..hiteles BMW tolaskodo.." A hiteles és a BMW szavakat azt hiszem értem, a harmadikról nincs fogalmam, de térjünk vissza az egyenlet ismert elemeire. BMW: stimmel. Hitel: Kurvára nem. Olyannyira nem apróagyú barátom, hogy semmilyen hitelem sincsen. Minden ki van fizetve. Szóval mégegyszer L A S S A N leírom, hogy még te is megértsd: K É S Z P É N Z R E V E T T E M ÉS N I N C S S E M M I L Y E N M Á S H I T E L E M S E M.
Azért írtam lassan, hogy lassan is olvasd!
Abba belefáradtam,inkább kerülöm.Max akkor szólok mikor megemlít..............én nem vagyok defenzív.
Multistradas nem fórumozik,elvan a kis világában.
Én meg hát mikor anno felmerül a dolog hogy csóró vagyok megemlítette az úr egy kis hitelt folyósítana nekem azonnal az jól jönne. . .
No azt várom már évek óta.
Én is azt gondolom, hogy az irígység faktor bejátszik, de van még drága, meg még sokkal drágább motor is gazdagon, azokat miért nem fikázzál ilyen intenzitással? A Multistrada még drágább, mint az R1200, tudom, mert anno nézegettem azt is, műszakilag az se jobb/rosszabb mint a BMW, de attól mégse borul vérbe a szemük. Na ez az, amit nem értek..
Inkább az a gond hogy szabad szemmel látható összeget kell kiadni a hobbieszközért.
És a bizonyos társadalmi fejlődés miatt vannak embercsoportok akiket ez irritál.
(sárga írígység effektus) A rövidebb megfogalmazás.A szoci időkre visszavezethető degeneratív fejlődés amiből jó adag leszarom tablettával lehet kigyógyulni.
Amúgy írtam egy Tasi motivációiről esszét de kitöröltem.
Az 1100 és 1150-ekről egyedül az erő hiányát hallottam panaszba tenni, műszakilag állítólag teljesen rendben vannak 100e felett is. De majd jön taschner, meg a többi BMW rajongó és felhomályosít
Engem nem zavar, az sem ha valaki kifejezetten utálja. Az zavar, ha valaki ezt az utálatát folyton rám tolja, miközben engem hibáztat, hogy verem magam a motoromra.
Hogy hívják a Pál utcai fiúk focicsapatát?
Boka Juniors...
- Anya, anya, mindenki Rambónak csúfol az oviban!
- Ugyan már kisfiam. Bemenjek és helyretegyem őket?
- Á, anya, hagyd. Ez az én harcom!
Labad helyrejott?
Mivel normál üzemben is repedhet.
Talán tavaly az FZ topikban egy tulaj megoldotta házilag.Mivel az előző tlaj nem vitte vissza így kifutott a visszahívásból.
Ami szerintem genyóság.
Azért írtam lassan, hogy lassan is olvasd!
Multistradas nem fórumozik,elvan a kis világában.
Én meg hát mikor anno felmerül a dolog hogy csóró vagyok megemlítette az úr egy kis hitelt folyósítana nekem azonnal az jól jönne. . .
No azt várom már évek óta.
Hegesztéssel/festéssel javítható.
És a bizonyos társadalmi fejlődés miatt vannak embercsoportok akiket ez irritál.
(sárga írígység effektus) A rövidebb megfogalmazás.A szoci időkre visszavezethető degeneratív fejlődés amiből jó adag leszarom tablettával lehet kigyógyulni.
Amúgy írtam egy Tasi motivációiről esszét de kitöröltem.