Igen mindenkitől ezt a választ kapom.Vegyek valami használt tartót vágjam szét és formázzam rá. Csak épp nem nagyon értek a fémhez és túl sok lakatos ismerősöm sincs.
De elég viccesnek tartom hogy nem lehet hozzá kapni elég népszerű motor azért. 10 évig hyosungom volt és ahhoz 1-2 nap turkálás után mindig meglett a keresett cucc.
Itt meg szenvedek már 1 éve :)
A saját gyártásról annyit, van egy fűtésszerelő kollégám Africa Twin-re akar bukócsövet mondván Ő nem hajlandó kiadni 60 papírost ezért. 25 éve van a szakmában igen jól hegeszt gázzal, villannyal, van a cégben hidraulikus csőhajlító is de a projekt csak nem akar összeállni! Mondom is neki ne görcsöljön menjen egy hétvégére fűtést szerelni és meg van rá a pénz.
Evjaratokban nem vagyok otthon, de itt egy plx-es.
Nem is feltetlen ajanlom a plx-es dobozokat, inkab a szamzaras nagy givi, de egy lehetseges megoldas ez is.
Sw motech alu kofferok, 700euro és egy életre van vagány dobozod :D
Jó sokat kellett harcolni mig kialakult,de egy fél disznót is elbir a csomag mellett.
Viszont házilag átlagos felszereléssel sosem lesz olyan esztétikus mint egy gyári.
Amiket eddig láttam azoknál néha fogtam a fejem rendesen hogy néznek ki.
Megnezegettem oket,az ezust nagyon beolvasztja elfedi a format szerintem,a feketen viszont csinos a piros segedvaz,a hatso lengovillajuk meg gyonyoru ipari muremek!
No kicsit beájultam.
Szóval most a 2009-es valami crystal white volt ami ment a levesbe és jött az intense orange.Ez jelenleg cíp és ritka.
Az Új R-esen a fullextra HD egérmozi mellett van rendes futómű és a színválaszték Jet black,crystal white,matt aluminium silver.
Ebből nekem mint menő fagyizólátogató az egérmozi és a szín a fontos.
Fekete nem kell mert szerintem nem jó szín,fehér meg volt.Marad az ezüst,ami vicces mert mindkét astra ezüst.
De elég viccesnek tartom hogy nem lehet hozzá kapni elég népszerű motor azért. 10 évig hyosungom volt és ahhoz 1-2 nap turkálás után mindig meglett a keresett cucc.
Itt meg szenvedek már 1 éve :)
http://www.batszimotor.hu/inde...
vagy a legjobban hasonlító használtat is találsz nála, és a tartó karok átszabásával el lehet készíteni.
Nem is feltetlen ajanlom a plx-es dobozokat, inkab a szamzaras nagy givi, de egy lehetseges megoldas ez is.
Sw motech alu kofferok, 700euro és egy életre van vagány dobozod :D
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Viszont házilag átlagos felszereléssel sosem lesz olyan esztétikus mint egy gyári.
Amiket eddig láttam azoknál néha fogtam a fejem rendesen hogy néznek ki.
Használt is megfelelne :)
monnyuk a gyorsváltót kipróbálnám.
Vasárnap leszabom az anyagot,de kell egy kerék gumistol méretet venni mint a szabóságban.
Szóval most a 2009-es valami crystal white volt ami ment a levesbe és jött az intense orange.Ez jelenleg cíp és ritka.
Az Új R-esen a fullextra HD egérmozi mellett van rendes futómű és a színválaszték Jet black,crystal white,matt aluminium silver.
Ebből nekem mint menő fagyizólátogató az egérmozi és a szín a fontos.
Fekete nem kell mert szerintem nem jó szín,fehér meg volt.Marad az ezüst,ami vicces mert mindkét astra ezüst.
Keszul a gumizo szett? Kar,hogy messze laksz....
Mondtam en,hogy narancs!