ja.. kib. jó motor. ezért nem tudom eladni. gombokért ezt a gépet nem! meg egyébként is.. vadállat. a múltkor jött egy vevő, de "elfelejtettem" visszahívni..
Ne is keress tovább,nagyon jó a gép. Az ára azért ennyi, mert 2éve a túltároltakat 2.2-2.6M közt szórták ki, ami levitte a használt árakat.+válság.Szerintem.
Voltam ma a Hollósnál a fesszabályzó visszahívás miatt, amit ki is cseréltek.A kuplungcsavarokat viszont nem akarodzott kicserélni gariba, de majd utána néznek, mit mond rá a központ.
Igen az M a karbantartási intervallumot jelzi.
Azt irja a "fáma", hogy a karbantartási intervallum ismételt beállitása:1-kapcsold ki a gyujtást, 2-Nyomd meg és tartsd lenyomva a SET gombot, és add rá a gyujtást. Várjál 3 másodpercet amig a kijelző a pozitiv "R" és a negativ "R" jelet háromszor nem mutatja, majd kikapcsol. De külön irja az intervallum beállitását.
ma láttam a MOM parkban egy matt fekete Béla Királyt. Pont ilyesmit szeretnék faragni az ezüst motoromból, úgyhogy köszönöm az élő látványtervet, bárkié is volt a gép!
Sajna a melom miatt,semmi időm nincs motorozni,annak meg semmi értelme hogy a garázsban álljon.hiddel megfogom siratni mert ilyen motorom nemlesz többet.
még egy darabig marad, aztán majd egyszer..