Szia! A motorline van(volt?) akciós sidi csizma, nekem ilyen van csak egy forgós még,(a bokánál)sztem nagyon jó,kényelmes,utcára jó választás. Sajna az enyém is cross, meg kellene vasalni,de lehet olcsóbb megoldás mint talpat cserélni..
Sajnos még nincs.
Az amerikás dolgot lefujtam mert az us pack sokat akart.Úgy már nem érte volna meg.
Meg az a bajom hogy azt sem tudom milyet vegyek. Eddig supermoto csizmát akartam de ma láttam hogy senki nem használ olyat és elgondolkoztam hogy akkor mit is csináljak.
Lehet kéne vennem egy krossz csizmát azt megvasalom.Mondjuk az is igaz hogy én nem rakom le a lábam kanyarban sem :-) nekm csak akkor ér le amikor nagyon bedöntöm és kicsit kijebb van a lábam a lábtartón :-) teháta vasnak sincs sok értelme számomra.
Lehet hogy veszek a pardinál Tech 8-at most akcióban 80-ért adják azt hiszem. Néztem még sidi crossfire supermoto csimát is de sehol nem találtam róla semmi véleményt/tesztet hogy milyen lehet.
Esetleg vmi ötlet?
80-tól többet nem igen szánnék csizmára. Ez a 80ezer is 50-ről indult de ez már télleg a plafon.
Köszönöm nektek a mai visontai motorozást. Nagyon jól esett!
Anyám amikor meglátta a gumi szélét azt mondta hogy "fiam te hülye vagy!"
Ez volt a II pályázásom és ez most nagyon jól esett.A múltkor pitbike-ok között motoroztam és ott nem tudtam "versenyezni" senkivel.
Köszi mindenkinek amivel együtt gurultunk!
akkor inkább csütörök.legalábbis nekem az lenne a jo,mert szerda este érek haza.egy csütörtök délutánban benne vagyok
ja képzeld motorozgattam itt egy haverommal,megmutattam milyn a motor stb. és fél óra mulva jött a rendör nem tudom h miattam e de sanszos,mert erre 10évente egyszer ha látni rendört
lehet h valakinek nem tetszik a hangja
én benne vagyok!hol mikor?ugy tervezem akkor a dolgaim:)
és tök jo csabi elvállalta a csizmám.csak nem birtam átvinni eddig hozzá.
és hogy áll az aprilia jo már teljesen?
Dehogy motoroztam, nagyon szerencsétlenül jött ki a hétvége.
Megcsináltam tegnap éjjel az apriliát, levolt beszélve kecsó délutánra.
Erre hajnalban csörög a telefon, haver összehajlította a kocsiját, tréler, kórház, rendőrség...
1 órája végeztem.
értem.kár.
motoroztál a hétvégén?én sajna nem tudam mert versenyre kellet vinnem egy srácot.de majd jövöéten.szerdán este érek haza edzötáborbol,utána hozzunk össze egy motorozást!
Szia,
Kakucson csak akkor lehet használni, ha supermoto rendezvény van, vagy edzés.
Visontán még nincs kialakított off-road rész. Amikor az OB ott volt, akkor is csak aszfalton folyt a verseny.
Kakucs egész napra 6000.- Du.: 3000.-
Visonta ugyanaz.
sziasztok
a kakucsi vagy a visontai pályán mikor lehet használni az off road részt? vagy hogy szokott ez lenni?
és mennyibe kerül rajtuk a motorzás?
köszi
Mi a baj?
Az amerikás dolgot lefujtam mert az us pack sokat akart.Úgy már nem érte volna meg.
Meg az a bajom hogy azt sem tudom milyet vegyek. Eddig supermoto csizmát akartam de ma láttam hogy senki nem használ olyat és elgondolkoztam hogy akkor mit is csináljak.
Lehet kéne vennem egy krossz csizmát azt megvasalom.Mondjuk az is igaz hogy én nem rakom le a lábam kanyarban sem :-) nekm csak akkor ér le amikor nagyon bedöntöm és kicsit kijebb van a lábam a lábtartón :-) teháta vasnak sincs sok értelme számomra.
Lehet hogy veszek a pardinál Tech 8-at most akcióban 80-ért adják azt hiszem. Néztem még sidi crossfire supermoto csimát is de sehol nem találtam róla semmi véleményt/tesztet hogy milyen lehet.
Esetleg vmi ötlet?
80-tól többet nem igen szánnék csizmára. Ez a 80ezer is 50-ről indult de ez már télleg a plafon.
Anyám amikor meglátta a gumi szélét azt mondta hogy "fiam te hülye vagy!"
Ez volt a II pályázásom és ez most nagyon jól esett.A múltkor pitbike-ok között motoroztam és ott nem tudtam "versenyezni" senkivel.
Köszi mindenkinek amivel együtt gurultunk!
ja képzeld motorozgattam itt egy haverommal,megmutattam milyn a motor stb. és fél óra mulva jött a rendör nem tudom h miattam e de sanszos,mert erre 10évente egyszer ha látni rendört
lehet h valakinek nem tetszik a hangja
nem nyaraltam már pár éve.de hátha most nyáron kapok én is pár nap pihit.már annak is örülnék
és tök jo csabi elvállalta a csizmám.csak nem birtam átvinni eddig hozzá.
és hogy áll az aprilia jo már teljesen?
Utána 1hét nyaralás következik...
Nagyon felelőtlen volt.
de legalább jól van?
Megcsináltam tegnap éjjel az apriliát, levolt beszélve kecsó délutánra.
Erre hajnalban csörög a telefon, haver összehajlította a kocsiját, tréler, kórház, rendőrség...
1 órája végeztem.
motoroztál a hétvégén?én sajna nem tudam mert versenyre kellet vinnem egy srácot.de majd jövöéten.szerdán este érek haza edzötáborbol,utána hozzunk össze egy motorozást!
Kakucson csak akkor lehet használni, ha supermoto rendezvény van, vagy edzés.
Visontán még nincs kialakított off-road rész. Amikor az OB ott volt, akkor is csak aszfalton folyt a verseny.
Kakucs egész napra 6000.- Du.: 3000.-
Visonta ugyanaz.
a kakucsi vagy a visontai pályán mikor lehet használni az off road részt? vagy hogy szokott ez lenni?
és mennyibe kerül rajtuk a motorzás?
köszi
Aztán várom az élménybeszámolókat