Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól mentek a dolgok csak nem vok Fortuna kegyetje ...egész jó időim voltak .... az első futamon Monkyval csatáztunk,offon próbáltam előzni (eléggé durván) de mindig motoron maradt és ebből is mindig én jöttem ki 2-3mp hátránnyal nem adtam fel utolértem és megint-megint, aztán már csak a pepita zászlót láttam
szép estét mindenkinek!
gratula mindenkinek aki ment bármelyik pályán!
kibaszott nagy vihar van nálunk és már kétszer elment a kép! ha nem látom a futamot e miatt szétütöm a tv-t!
Talma miatt ugy nyomkodom a tv t hogy hol az egyiket hol a másikat nézem!
Enrico Palazzo énekli a us himnuszt éppen!
gyerekek én megyek megnézem a GP-t!
Szega!
Gratulálok!
Minden ok? Mesélj!
Laguna Seca Live now! Eurosprt ésKirályi M1!
Go Vale, Go Toseland!
Az M1-en Talmácsi Gábor lesz a szakkommentátor!
meg még volt zrider is, bár ő a nagy vassal jött. volt még az a srác akinek sxv 550ese van...hu de nagy bajban vagyok a nevekkel
Mi is
Nem ment? Ma nem beszéltem vele, eléggé zűrös napom volt.
hamiricsi,
nem írtam névsort de megpróbálom fejből: gorazs,borsatya,slash-,law,beb+zolija+zoli barátja és barátnője, devil987 (lehet a számokat elbasztam), ......
ha jól számolom, akkor 10-12en voltunk. nem tudod Balu miért nem jött?:(
Szia!

Kik voltak?
Hallo,
Mennyien voltatok?

Mások is összeakadtak sajnos. most olvastam az indexen.
3motor ütközött a 24-es főúton Sástó felett.
igyekszik az ember!
ollé!
köszöntet mindenkinek a mai gurulást, bár nagyon nem mentek jól a dolgok. a moci eleje a kanyarokban elpattogott. bár mindenki panaszkodott erre a jelenségre, engem nagyon bántott a dolog, főleg azok után, hogy Kecskeméten és Kakucson tökéletes volt a gép. szerintem a visontai aszfalttal vannak komoly gondok. az elején egy jobbosban majdnem estem, kissebb hangolgatások után jobb lett, de mindvégig megmaradt a jelenség. ráadásul a nap vége felé sikerült egy MZs sráccal összeakadnom, igaz nekem semmi bajom nem lett, mert én nem estem el, de ő hatalmasat perecelt. mivel én jöttem hátulról, eleinte elég hibásnak éreztem magamat, de így nagyobb távlatból átgondolva a dolgot, mind2en hibásak voltunk. engem is meglepett, amikor egy jobbos kanyar előtti egyenesben, balról előzés közben a jobb csípőmbe "akasztotta" a kormányát!
Nezz utanna ennek:
Gratulálok az elért eredményhez!
Igazán csak azt sajnálom, hogy aki nagyon szimpatikus a Magyar mezőnyből, nem láthattam menni.
Viszont azt az 1500 forintot is kurvára sajnálom a jelenlegi promotertől, nem akartam még ennyivel sem hozzájárulni...
Akik Visonta mellett döntöttek, hidd el, érzik magukat annyira boldognak, mint a Kakucsi indulók!
Sőt!
Hello! én pont láttalak is a hippolt előtt mikor elsuhantál, zsíír hangja volt a "sárgarépának"
Hát jahh. Viszont én tudok sielni léc nélkül :-)
Azt mondák hogy idén már nem. SG 10-et mondta a srác hogy van de én supermotot szeretnék :-)
Ja hogy ilyen lóbacó csónak méret kéne
Idén már nem jön semmi cuccuk

Én is kb. egy hónapja voltam bent náluk és ott figyelt a polcon a cucc...
supported by Herr Vermes... ..amugy is egy cipoben,cegben utazunk....
Üdv!

Szerinetm nekem kicsi lenne. :-)
45-47 közötti méret szokott jó lenni cipőkből. Alpinstars Tech 8 -ból 46-os kell pl.
Amugy udvozlet mindenkinek!

igazan sajnalhatjak akik ma nem voltak ott Kakucson,mert ritka esemenybol maradtak ki....en rendkivul pozitivnak tekinetem az egesz napot,mind szervezes,hangulat es eredmeny szempontjabol....

Ezuton is gratululalok mindenkinek,aki ma a palyan huzta gazt,es persze fokepp a dobogosoknak...pl Sanya873nak es KissJoco44nek

A Super Monkey Club hozta azt a formajat,amit remelhetoleg sokaig megorizhetunk.Egy biztonsagos, folyamatosan tarthato koridokkel sikerult megcsipni a magyar 2. helyet....