Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még most pakolok
Gratulálok - remélem hamarosan pótolhatjuk az elmaradt közös gurulást...
Hát még mi mennyire.

Jó mulatást Nektek!
megkaptam tegnap az smsedet! nagyon sajnálom, hogy nem jöttök!
na reggeli, fürdés, pakolás, indulás....IRÁNY VISONTA!
meg kell hogy nyugtassalak, ez bizony huligán jobb keze....tényleg egy fanatikus!
d209 vagy d208 pöpec! amit még nagyon tudok ajánlani az a pirelli scorpion sync, én ezzel 12-15 fokban letettem lábtartóig a gépet közúton. csak utánna pályán eléggé elkoptott. őszre télre, én is ilyet fogok visszarakni, vagy valami spéci eső gummát.
Tudom sokan gratuláltak az új motorodhoz, de akkor is

GRATULA! ! ! !

Nagyon csini........ Jó Moto-zást vasárnap.
Jó szórakozást kívánok a mai napra!
Viszont ha megkérhetlek majd írj egy élménybeszámolót a versenyről.
Morgen!
Dunlop d 209 GP? Nézz be a gumitopicba, és keresed a Brian nicket, ő segít neked.
Sportmotor.hu/gumitopic
Foxy mégegyszer gratula a munkahelyhez! !

Szép reggelt mindenkinek!
Morgen Mindenkinek!

Foxgirl gratula az új melóhoz és nagy kalappal hozzá.

Mi most indulunk Kakucsra. Remélem nem lesz annyira béka segge alatti színvonalú mint ahogy mondjátok…
Szép napot.Jó motorozást .
Hello! Most vágott slickek vannak rajta és csak akkor tapad jól ha van vagy 25-30 fok. Ha már egy kicsit hűvosebb van vagy vizes a talaj, akkor nagy a rizikó. Pályára csak nagyon ritkán mennék. Főkén utcai használatban van. Ezért gondolkodtam az utcai gumikban.
Én is az MXQ-s Varga'Nigger' Norbitól hallottam csak róla - a sok külföldi névből gondoltam h EB lesz...
ugye ez nem a te kezed?
mertakkor már tényleg fanatikus vagy...
látni az idomok szélén meg a rugó meg kerekek meg minden hülyeségnél..
de szép munka
mért ő igen?
szerintem ne gondolkozz ilyen több komponensű szarokban. egy gumi sem lesz olyan, hogy mindenhol jól teljesítsen. tapasztalataim szerint, dobj fel egy pár dunlop vágott slicket és nagyjából nyert ügyed van!
Hello! Tudnátok valami jó gumit ajánlani? Mostanában már a többkoponensű gumik a "menők". Közepe kemény, széle puha. Supermocira szeretném! Közúton használnám de néha-néha pályára is vinném. Előre is kössz!
963-tól kezdem az olvasást...
További szép estét Mindenkinek!
gratula legalább azt csinálod amit imádsz
az jó úgyis akarok tőlük rendelni majd Fox gatyót
meg még pár cuccot:D