Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem!
Nekem az SMC-ben ami 2005.10 havi 12000km van.
Ezekhez a motorokhoz ha nem versenyszerüen használják 50E km nem nagyok szabadna hozzányúlni.
Az elöző tulaja mondta hogy egy 2002-es LC4-ben 70E volt amikor megnyitották a blokkot.
Szerintetek 20.000km sok egy 8 éves (2000/07 évi/havi) KTM LC4 640-nél,mely eladósorban van?
Szerintem a TT-vel vagy KLX-el RC-vel jobban rársz!
Mindenki aki eddig segiteni akart supermoto ügyben milyen ez a gép szerintetek?

http://www.hasznaltauto.hu/2230841_husaberg_400_1998
üzemórás?
lehet
Ez csak egy nagyobb hatótávot elősegítő plusztartály :P
Mint kb a Dakaron...
Kiegyenlítő tartálynak eléggé nagy nem?
Ez most egy plusz üzemanyag tank vagy ilyen hűtővíz kiegyenlítő tartály?
ahso
Nem,én beszéltem már vele annó!
Te eldöntötted az eladó helyett, hogy 450-ért vihető?
Az a motor 450E-ért hozható mondom,de tényleg úgy is csak 300E a külömbség,de ezt már ő döntse el melyik kell neki.
A tied egy fiatalabb gép persze ha össze tud szedni ennyi pénzt akkor simán ez éri meg jobban.
Én nem, de szerintem elöző tulaj azokat, de mint a képeken látszik adok hozzá komplett első-hátsó enduro kereket, meg enduro első-hátsó ráfot küllőkkel és gumikkal.
HAli
GYári kerekeket füzted át?
Sima km óra, üres visszajelző, index visszajelző és ennyi, teljesen puritán.
szép
a műszerfaról nincs képed az milyen?
750-ért sok motort lehet venni, de egyet sem ennyi extrával, ilyen fiatalon és jó állapotban.
Ami a képeken látható minden jár hozzá 750-ben. Amúgy kb 1 mill lenne szerintem így mindennel együtt a piaci értéke, de itt nálunk lehetetlen eladni, én meg úgysem használom.
meg 6 évvel idősebb.
amúgy 750-520=400 nálad, mert akkor innentől semmisnek tekintem hozzászólásaidat.
Ja a tied az jó,csak 400E Ft-al többe kerül mint a KLX ezt sem szabad szem elől téveszteni.
Hát a GASGAS 2 személyre biztos hogy kényelmetlen,de az a motor nem is arra való,bár igazán egyik sem.
Kösz szépen!
Érdemes lenne a KLX-re rákérdezned,450-ért azt simán elhozhatnád!
ott is vagy az első helyen nálam
tetszik a tt! lementettem a képet hogy nézegetem meg ilyenek de nem tom miért olyan kicsibe hozta le és a felbontása is gagyi lett
Ja ás a TTR-en is fém fékcsövek meg Öhlins minden, fékek gyárilag brembok, brembo sinter racing betétekkel, és kismillió felszerelést adok hozzá.
Erre még mindig azt mondom, hogy az enyém a nyerő.
GasGas-szal szintén nem kell túrázni.
Nem néztem annyira meg, de szerintem nem is tud 2 személyt.
Mármint a fékcsövekre