Szerintem nem!
Nekem az SMC-ben ami 2005.10 havi 12000km van.
Ezekhez a motorokhoz ha nem versenyszerüen használják 50E km nem nagyok szabadna hozzányúlni.
Az elöző tulaja mondta hogy egy 2002-es LC4-ben 70E volt amikor megnyitották a blokkot.
Az a motor 450E-ért hozható mondom,de tényleg úgy is csak 300E a külömbség,de ezt már ő döntse el melyik kell neki.
A tied egy fiatalabb gép persze ha össze tud szedni ennyi pénzt akkor simán ez éri meg jobban.
Én nem, de szerintem elöző tulaj azokat, de mint a képeken látszik adok hozzá komplett első-hátsó enduro kereket, meg enduro első-hátsó ráfot küllőkkel és gumikkal.
750-ért sok motort lehet venni, de egyet sem ennyi extrával, ilyen fiatalon és jó állapotban.
Ami a képeken látható minden jár hozzá 750-ben. Amúgy kb 1 mill lenne szerintem így mindennel együtt a piaci értéke, de itt nálunk lehetetlen eladni, én meg úgysem használom.
Ja a tied az jó,csak 400E Ft-al többe kerül mint a KLX ezt sem szabad szem elől téveszteni.
Hát a GASGAS 2 személyre biztos hogy kényelmetlen,de az a motor nem is arra való,bár igazán egyik sem.
ott is vagy az első helyen nálam
tetszik a tt! lementettem a képet hogy nézegetem meg ilyenek de nem tom miért olyan kicsibe hozta le és a felbontása is gagyi lett
Nekem az SMC-ben ami 2005.10 havi 12000km van.
Ezekhez a motorokhoz ha nem versenyszerüen használják 50E km nem nagyok szabadna hozzányúlni.
Az elöző tulaja mondta hogy egy 2002-es LC4-ben 70E volt amikor megnyitották a blokkot.