Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem vérre megy! Én is voltam, de csak az időmérőkön!
Ha gondolod beszélhetünk egy javítási lehetőségről. Kecskeméten.
Hali!
Kecskeméten is voltam, de sajnos akkor voltam első alkalommal és ez meglátszik a köridőmön, én voltam a leggyengébb láncszem, de lesz még jobb is.
xt klub
Hali,
Nektek már érdemes lenne egy önálló kategóriát létrehozni, a következő supermoto napon!
Kecskeméten is voltál? 07.04.-én?
rooftop,law,G74!
XT 660 Klubból négyen megyünk vasárnap délelőtt Kakucsra, hogyha ott lesztek majd talizunk.
Jóccakát mindenkinek, én nyugvásba mentem át!
Akkor hozol fehér pólót?
Ja...meg talán mire lejár a gari, addigra kijavítják a gyerekbetegségeit...
főleg hogy 1.3..
Jóccaka!
Okés, túl van tárgyalva. Elhoztam a céges DVD-kamerát is, úgyhogy lányok...fehér pólókat FEL

Na, mentem aludni, csá, pá és csövi.
Pont akartalak kérni
Akkor több vödröt is hozok....
Le kell locsolni mindegyikőtöket?
Mentem. Hát én csak az SC-hez tudom hasonlítani, azután olyan volt mintha nem menne egy henger De amúgy sztem nem megy rosszul...végülis egy 350-es, tizensok éves (már akkor sem túl modern) konstrukciójú blokkról beszélünk...de ami sztem sokkal fontosabb: fékezni meg kanyarodni meglepően jól lehet vele!
mentél vele? mit tud? fmx-hez képest? hm?
Na-na! Azt ki kell ám érdemelni!
Egész háremem lesz, király
Remélem!
Egész női szakasz lesz

Ti is ott lesztek? Titta jóóóóóóóóóóó!
nagyon nagyon technikai infó van róla?
Sajnos a blokkján kívül (Suzuki DR) minden olasz - olyan is Pedig amúgy nekem is szimpi volna, menni is egész jó volt vele, futóműve utcára teljesen jó, az első fékje mondjuk valamiért marha kemény (leget csak betétet kéne cserélni) de egyébként jól fog. Ha együtt tudsz élni vele hogy valami kis szar baja mindig van, akkor nem rossz választás szvsz...
vélemény beta M4-ről? németben egy kereskedésben próbáltam ki óvatosan, nem volt rossz, akkor raktuk össze a konténerből.. most hogy valeszeg új drz-sm nem lesz, ez az egyetlen baráti árú supermoto újonan..