Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enyimen mikor fox?
Erre csak ismételni tudom magam KTM AZ KTM
Olvasd vissza! Szerintem olyan édesen kisfiús. Most nem megbántódni ám.
Az EXC-mbe ~15e km után ugyanúgy 1-es méretű gyári dugó kellett (direkt megmérettük a hengert gépműhelyben)...az újrabevonatolást (illetve utána a hónolást) meg úgy tudom ahhoz a dugóhoz csinálják amit Te adsz nekik, szal akkor sem szükséges feltétlenül a túlméret...
Hát szerintem cipővel, csizmával vigyázni kell, mindenféle képpen azt javaslom próbáld fel először, meg nem biztos, hogy a lábméreted olyan könnyen eltaláljuk, mint a pólót. Én nem merném látatlanba megrendelni, az tuti
Simán! De nem értem hogy mért fogalmaztam most édesen!
De drága vagy , meg ha már pózoltam is rajta
Ezt nagyon édesen megfogalmaztad . Ok
mivel fél éven keresztül párszor ki-be toltad az üzletből a gépet, ez csak természetes....
bár ettől függetlenül is.... de ezt tudod....
Egy KTM-es cipő az mindenképpen kellene de nemtudom hogy be vállaljam-e úgy hogy nem próbálom fel meg stb! Szerinted?
Ohhaa!
Akkor kinézem hogy mi kell mert még nem nagyon nézegettem hogy mi kellene az a helyzet! De megpróbálom gyorsan összeszedni a cuccokat és szólok is hogy mi kell!
Köszi!
Hát nagyon sajnálom, ha nem jöttök, pedig nagyon kipróbáltam volna a géped, persze csak, ha odaadtad volna
Okés, ez normális estben van így. Mármint ha mindig időben van cserélve a dugattyú valóban ugyanaz a méret kell bele, de valjuk be öszintén nem sokan cserélik ki időben. És ha megsérül a nicasil akkor javítani kell, de az a méretű dugattyú már nem lesz jó bele( én úgy tudom 0.05 -ént vannak a túlméretek) és én is azt írtam hogy lehet újrabevonatolni vagy hüvelyezni, ha már nincs túlméret. És valóban egyik se pénztárcakímélő megoldás. Elnézést, ha hülyeséget írtam, világosíts fel nyugodtan, tágra nyílt szemekkel figyelek
Ez a vizespóló verseny úgy látszik komoly vonzerőt jelent
sajna úgy néz ki hogy nem megyünk (ez tegnap este dölt el...)
...bár még bármi megtörténhet (pláne, ha vizespoló verseny lesz....)
Izé...nicasilos hengerbe ugyanakkora dugó megy mindig...ha meg elkopik/megsérül a nicasil, még mindig lehet újrabevonatoltatni...a sima hengernél viszont minden dugócserénél fúrni kell és ha nincs több túlméret a dugókból, akkor új hengert kell venni...
Én úgy tudtam te is jössz a Sanyival. Közbejött valami?
basszus Beb!... ilyen 'bulit' terveztek vasárnapra, és én nem leszek ott.....
mindegy, majd itthon lelocsollak
Igen! Neked bármikor . Mondd mi kell.
Értem, ez pech.
Más: tegnap téma volt, hogy nicasilos e a mocid vagy nem. Megnéztem 0.25-2.00-ig van méretezve a dugattyú(prox), ami szerint fúrható. Mákod van, mert ha nicasilos lenne és már nics több túlméret, akkor hüvelyezni kell a hengert, ami kicsit költséges. Bocsi, ha beleokoskodtam
Hivtalosan nem szabad eladni ilyen főzetet sőt semilyet, szóval nem küldözgetek.
Kicsi kamat(y) kicsi tánc....motorozott is abban élőben egy általam sokat fotózott stuntridingos.
Szia Beb! Még mindig tudnál nekem segíteni powerwear-os dolgokban? ( Üzletre értem)
Ééééés mennyibe fájna nekem, ha küldenél belőle?