Nem vagyok én sem egy túlzottan hozzáértő ember(majd kapom másoktól megint az igét)!
Nem egy kihegyezett gép ezért élettartalma is sokkal több mint pl a GASGAS-nak.
Viszont amire neked kellene tökéletes választás lehet,elég erős és nyomatékos is,kényelmes.
Srapabíró motorok jó menetteljesítménnyel,havernak XR600-van ez annál egy kicsikét erősebb és nyomatékossabb,pedig az XR600 sem egy gyenge gép.
Természetesen nem a mai gépkekhez szell őket viszonyítani,igaz ezek a mia gépek nem is mennek el egy dugattyúval 40-50E Km-t.
HancsakG is ezt ajánlotta. nem rossz tetszik elég pofás
marci3 is ajánlotta a gépét neki tt600r-je van. ezért már erölködnöm kéne anyagilag viszont nagyon szép a yamaha
elvetettem a hibrid dolgot mert nem bízom az ilyen motorokba
tudod azt nem értem hogy nézegetem a külföldi weblapokat és sehogy se éri meg behozni a már említett ktg. miatt és mégis mennyien hoznak... na de kérem az valahol sántít szerintem!
De ha kozuton akarod hasznalni, akkor forgalomba is kell helyezned, ami megint plusz koltsegekkel jar Azt a Közlekedés Felügyeletnél kell erdeklodnod.Meg ha van re lehetoseged kerdezd meg van e papirjuk arrol, hogy a blokkot mas vazba tettek, mert nehogy ebbol is gondjaid legyenek a kesobbiekben.
Helloka SuperMotosok!
Ebbe a topicban először láthattok
Lenne egy kérdésem nem tud senki eladó Aprilia RXV 550-re való Supermoto felniket?
Tehát a nagy cselekmény az az lenne, hogy SXV-vé szeretnénk faragni a kicsikét, aki tud az írjon.
Előre is köszi.
Üdv. DonPedro
Én megnézném a helyedben a hűtősapkát.Lehet hogy az egyik szelep betapadt és ezért nem tudja visszaszívni a kiegyenlítőből.
Nekem a ktm-en gyárilag nem is volt kiegyenlítő de én raktam rá mert idegesített hogy nincs rajta.Most legalább mindig teli a hűtő.Persze tudom hogy tartáj nélkül is jól működne mert ugye gyárilag sincs semmi rajata de én így vagyok nyugodt.
Azért nézd meg az olajat is meg esetleg hideg motorál azt is nézd meg hogy ha a sapkát leveszed akkor nem-e buborékol a víz mert akkor hengerfejes.Bár az elmondott tünet alapján én a hűtősapkára tippelek.
Mosd ki jól a sapkát meg mozgass meg rajta minden mozgó alkatrészt és szerintem jó lesz.
Pár éve voltam náluk, nagyon korrektek, és örök garanciát adnak a cuccokra.