Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy vannak megadva a regadó. kategóriák? kw után? nincs valakinek egy táblázata?
iSzia GD,
gen tudom. ismét bezárult a csiki-csuki.
a német lefolytott mocikból könnyen el lehet távolítani a folytást?
a karbinál réz persely ki és kész?
hát ez így van h nem alkatrésznek veszek motorot ha motorozni akarok:D
szóval jó és értékes cuccok vannak rajt meg kell gondolni h érdemes-e belevágni!
plusz a regadó ami megint csak nem kevés.
ez igy igaz
de azért valljuk be elég zsákbamacsek a dolog .gondolom nem alkatrésznek akarsz motort venni
Azt azért remélem tudod hogy ez egy üzemórás versenymotor...ezzel nem nagyon fogsz túrázgatni meg ilyenek...
500-600e.-ért nézegetek vagyis csak nézegetnék supermotot és ezt most találtam
én nem értek hozzá de erre nem számítottam amit irtatok
meg maga a kerekek is 120-150 et
telók 60-70 ha nem több
meg ha jó a blokk akkor szóval ha így veszük akkor megéri
én tegnap is meg ma is voltam Móváron amíg megállt a vonat
voltam ma felétek
hali!
hogy teccik lenni?
A hátsó gátló magában 2 kilót megér ÖHLINS
helló!
hogy telik a rehabilitáció?
ilyennel érdemes foglalkozni kedves szakértő supermotosok?
http://www.kepesmotor.hu/husab...
üdv mindenkinek mi a PÁLYA?
Belga RULEZ!
jaja igazad van!Tényleg segítőkészek a srácok nagyon!Én is köszönöm!
Köszi a válaszod Hancsák!
Egyébként mivel neked is KTM 600 feletti géped van,megkérdezhetem te milyen magas vagy?
úgy biz! azért keresgetek hátha rámosolyog a fortuna fasza asszonya! nagyon tetszik a forumotok és jó hogy ilyen segítőkészek vagytok. azért majd még kérdezgetek ha úgyadódik
Köszönöm
Tudod az a baj hogy költségmenteset nagyon nehéz kifogni,értem én amit mondasz de sajna ez van
tudod az bosszant hogy mondjuk kb 300e -rel többért meg már tudnék venni jobbat fiatalabbat de ahhoz meg hitel kellene de jelenleg nincs bejelentett állásom ugy meg nem merem bevállalni
van egy Honda SilverWingem bomba moci nem adnám el soha de most kényszerhelyzet van és azért csak ennyit tudok áldozni
Te nézd sajna ennyiböl csak öreg,sokat futott de rendszámost kapsz olyan hogy fiatal,olcsó,kevés km,+rendszámos NINCS(vagy nagyon ritka)amugy első motornak lesz
KTM-ek is vannak jó árba (csorog a gyálam) de nem rendszámossak és nem is lehet rá rakni husqvarna is állat de rohadt drága
és a kora? nem egy mai darab. ha évente mentek vele 2000km az se kevés mostanára.