Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó is lenne. Meglátjuk!
Talma Asseni futamát a pálya büféjében néztem, nagyon jó hangulat volt!
A holnapit is jó lenne ott nézni! Meg persze ha nyerne megint!
Megbízható motorok,hidegen,melegen könnyen indult az enyém,alkatrészekből is meglehetett szerezni bármint elég jó áron.
Nagyon jó a menetteljesítménye RC600-volt nem RC600R és ez is 155-160 ment kb.
Ami a hírdetésben van az a dúrvább változat.
Ha a tömítésekkel lesz a gond és befolyik a víz akkor a légszűrőt is érdemes megnézni mert elképzelhető hogy kinyomja oda is az olajat majd.
Nekem ezt is csinálta,dobhattam is ki a légszűrőt mert semmivel nem tudtam lemosni róla azt a trutymót.
Te kösz látod az olajat nem is néztem de nem hiszem a tömítéssel van gond

öntöm én orba szájab de semmi szarabb
Nekem már volt ilyen gondom,és ha utánatöltesz és mész vele megintcsak kevesebb lesz benne?
Az olaj trutymósodik?
Mert ha igen akkor tömítéseknél valahol beszivárog a víz a olajba.
Aratási ügyelet... Ez nagy királyság!

Szimering be és irány a pálya délután! De csak MotoGP összes futam után!

Bejáratós a gépem, nem (nagyon) lehet nyelezni, de néha eldurran az ember csuklója... Szóval így ment az 51,5sec... 125-ös, kemény utcai gumis Huskyval... Jól esett!
Csak a hátulját meg kell emelnem, 70kg volt az előző tulaj, én meg 92 vagyok... Az első gumin majd' egy centi a majrécsík, hátul meg 2-3mm... De holnap majd csillagközi méretű garázstuning veszi kezdetét. Reggel például rögtön nyélre rántok egy négyüteműt... magyarul füvet fogok nyírni még a 9,0-ás UV B sugárzás tetőpontja előtt...
nagyon jó!hátha lesz szimering.
de amugy késö délután a tuti.tul meleg volt ma is.már gyürödöt a gumim elég csúnyán.az elsö.a htásó bírta. na majd beszélünk holnap,én indulok be a városba megnézni mivan a pohár fenekén
hello
Sziasztok.Valakinek tippje holkapok(1általán lehet kapni ) hátsó fékpedálhoz azt a ricnis háromszöget(amit nyomsz...)lásd kép
HELP ME PLS

Yamaha WR 426f nél olyan problémánk van hogy a hűtővíz meleg motornál hátravándorol a tartályba de onnan baszik visszajönni ezért amikor a motor kihült csak 3/4 ig vannak a radiátorok? ez mi? miért csinálja? Hengerfelyes vagy levegős a Rendszer

feltöltjük a radiátort aztán megint ez? passz de kurvára idegesít

Kérlek segítsetek!4444
igen ezt láttam és nem is rossz de nem sok info van róla. Szervízigény menetteljesítmények stb..
gas gas mennyire jó?
Kaptam egy infót, hogy hol lehet vasárnap is kapni szimeringet. Állítólag az izsáki úton,a mezőgazdasági áruházban, ilyenkor aratási ügyelet van.
Remélem lesz méret. Akkor megyek.

"Lassan induj, vigyázz, ne kaparjá'
Mósok is hagynak, hogy aluggyá'

Ha motorkán mísz, legyen nálad hajtási,
Ne szágulgyá' nem vagy te Talmácsi"
By: Belga
Esetleg ilyen tetszene?
Fórumtársunké a motor!
http://www.hasznaltauto.hu/2160999_gilera_600_1993
Hát fiatalt nem nagyon tudsz annyiért venni,főleg olyant nem amelyik rendszámos is.
Szia.Utcára gondolom rendszámos szeretnél annyiért nemkapsz max 1felujitandot...
hu az nem jo hir.lehet hogy holnapra kész lesz?
ha kimész azért megcsörgetsz? nekm pedig lehet hogy másnapossági problémám lessz azthiszem rajta lesz az ügyön éccaka
de ha motor nélkül mész az se baj,max nézelödünk,meg iszunk egy üditöt és kész
500e-600e nagyon max 650e
Mennyi pénzed lenne rá?
Nem fog talpal leérni róla mindkét lábad,csak ha mindig megdöntöd valamelyik oldalra,lábújhegyen viszont jó lesz.
De könnyű őket megtartani mert nem nehéz motorok.(tisztelet a kivételnek)
Lesz bizony!
Király!
Hát az, hogy megyünk-e sokmindnetől függ. Pl: most egy vízpumpa szimering hiány okoz némi fejtörést nekem.
Rajta vagyok az ügyön!
lesz kovetkezo?
nekem suomy pupos börruhám van.teljesen jó

biker vasárnap gokartpálya?én ma kint voltam mentem 2öt.már 43,7 nél járok alakul a molekula :)
ha kintlesztek holnap akkor kimegyek én is.
Sziasztok!

Megkérdezném tőlletek is Supermotosoktól,hogy egy magamfajta közepes termetű ember (170cm) feléri-e ezeket a gépeket?Jómagam egy KTM LC4 625-640 Supermoto-t néztem ki magamak melyek ha jól tudom 910mm az ülésmagasságuk.

Köszönöm!
Nem. Utcán akarok menni beletanulni kicsit beleérezni a filingbe.
Pályázni szeretnél vele?